Tema: from hero to zero
Pozz.
Pričam sa dosta ljudi na skype pa me dosta zapitkuju kako me ide i to pa sam odlučio da sa svima podjelim svoj mali dio sebe..
Zapravo je jako simple - busto sam.
Tekst koji slijedi je vjerovatno tl/dr pa vjerujem da će ga većina scrollati do dolje, ali nema veze - no problemo
Ovo je više za one koji su završili session i imaju malo slobodnog vremena.. Pa krenimo!
Krenio sam igrati na NoiQu negdje oko 3. mjeseca kad sam depositao 800€.
Igrao sam uglavnom HU (holdem i omahu) i jako rijetko 6max.-a (uglavnom holdema).
Igrao sam, izlazio van, bio sa curama, BRM rastao lijepo i smireno no pred početak 6. mjeseca su počeli problemi..
Obv završava škola i sav taj pritisak, bio sam se stiltan svako jutro budio i išao u školu, stresno se vraćao, starci su mi kvocali 0-24 i čim mi uđe stari u sobu i počne sr*t kako škola, kako ovo, kako ono - meni se tlak digne na 360 (jer je to bilo konstantno, bio ja jeo, spavao, gledao TV..) i još su se pojavili dodatni problemi koje stvarno nisam trebao.
+
Mogu reći da je ovo do sad najgore razdoblje u mom životu..
I naravno - to je sve utjecalo na poker. I to jaaako puno. Čim bih ja došao na kompjuter, već bih bio podsvjesno u stresu i u neku vrstu stiltan zbog svih tih problema. U tom razdoblju nisam imao ni jedan trenutak di sam igrao više od 70% od onoga što zapravo mogu i što bih trebao. Nisam imao ni koncentracije, ni živaca, ni vremena, a iskreno ni volje, a to je ono što je ključno za uspjeh kod pokera.
+
I tako igrajući - session after session - bio sam sve više i više u depresiji jer umjesto da se maknem od ''real lifea'' i pokušam opustiti uz poker, meni bude sasvim suprotno i onda kad završim session - osim što sam u znatnom minusu uz to se i vraćam ''real lifeu'' i svim problemima.
Također, ni volume nije bio na mojoj strani jer nisam mogao na dan odigrati ni 1000 handova kako spada - dosta sessiona je završavalo na principu da mi je net bio isključen ili monitor odnesen (od strane starog) i to baš nisu lijepi trenuci kojih se mogu sjećati
+
Ovo sam htio staviti na forum i u neku ruku si skinuti dio kamena sa srca jer poker zbilja igram sa užitkom.
I da, ovi plusići su tu samo da izgleda koliko-toliko čitljivo i da se ne izgubite u svim tim redovima
Cifra nije mala, čak ni za većinu full-time pro poker igrača i još ako dodamo činjenicu da nikad nisam ništa cashoutao za real-life.. sick
No ja to ne uzimam previše srcu jer za mene su to samo chipovi i potove ne gledam kroz kune ili ''u jebote izgubio sam pot u razini 3x hrvatske plaće'' nego jednostavno u bb-ovima
Da ne duljim, evo grafa od 1.6. - 1.7. :
Jest da sam možda tu i tamo napisao neki post na forumu dok sam bio na tiltu, ali definitivno nisam osoba koja će lame-ati za shit runnanje, coolere i ostale rigged stvari..
Pola sam izgubio stvarno na sick stvari, a i igrao sam malo veće limite pa mi nije žao (tooking shots with aggro brm, etc.) no ovih ostalih 10k sam izgubio bezveze, 100% svojom krivicom, totalno sam bezveze igrao i igrao sam poprilično brzo bez razmišljanja, snapcall, snapfold, snapship i uopće nisam imao osjećaj za sve te teško zarađene chipove.....jednostavno imao sam osjećaj kao da igram facebook zynga poker. Stvarno bezveze
No za kraj (to se nadam da će svi pročitati) mogu samo reći da imam vjere u sebe i mislim da moramo dosta toga naučiti na svojoj koži i moramo se doslovno ''opeći na vatru'' da bi shvatili neke jednostavne stvari.. Ja sam shvatio no to još samo moram i dokazati, a to će se i dogoditi kada napravim BIG COME BACK!
Hehehe, iako sam optimist uz to još imam i puuno vremena i prostora u kojem mogu igrati poker4fun dok jednog dana ne postanem pokerpro (optimizam, fuck yeah )
Toliko za sada od mene do idućeg većeg javljanja (osim tu pokojeg trollanja na forumu, sorry roba ), uživajte koliko god možete, pijte, zabavljajte se sa curama, partijajte do jutra, i naravno - igrajte poker!
Sretno za stolovima i ugodan ostatak ljeta!