Re: biste li platili ovakav river ?
Ajde da ti ja pokusam objasniti...
Na pocetku sam isto mislio kao ti, zasto sam trebao uraditi ovako ili onako kad je ocigledno da sam SADA manje izgubio nego sto sam trebao al u tome i jest poanta. Poker se neigra 10 ruku na dan i onda opet za mjesec dana, poker se igra svakodnevno i to po nekoliko k ruku (barem je tako kod mene), poker je igra na duge staze i svaki igrac racuna na "in the long run". Al sto ti oni hoce reci jeste da u ovoj situaciji si trebao odigrati prema misljenju od Q8 jer takva situacija ce ti se desiti sigurno par puta u slijedecih 10k ruku i tada ces propustiti stakovat te igrace kad budu drzali QT, JT, T9 i na dugoj stazi ces biti u takvoj situaciji u minusu jer si mislio da je to ispravno, ma kako god ti apsurdno ovo zvucalo to je tako. Al naravno ako mislis da protivnik drzi jacu ruku onda ti je deviza FOLD.
Sjeti se samo kad ti recimo AA 3 puta zaredom neko srusi sa straightom ili 2 para ili setom i izgubis 2-3 staka al ce ti oni slijedecih 5-6 puta izdrzati i uzet ces vise nego sto si u tim situacijama izgubio...
nadam se da si mogao razumijeti sto ti pokusavamo objasniti, ako ne sada onda ces vjerojatno tokom igranja....