Tema: WSOP Main Event privukao 6865 igrača
Nakon četiri preliminarnih dana igre 2011 WSOP Main Event je dosegao brojku od 6,865 prijavljenih natjecatelja ...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker vijesti » WSOP Main Event privukao 6865 igrača
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Nakon četiri preliminarnih dana igre 2011 WSOP Main Event je dosegao brojku od 6,865 prijavljenih natjecatelja ...
patrick antonius bi se lako moga anc na finalnom stolu i IMO dokazati da je trenutno daleko najbolji igrac, scoot palmer se vrti oko 80. mjesta i nadan se da ce se uduplat i uc medu 20, izrazito dobar i drag mi igrac.. vidija sam negdi da se netko smijao vanesi russo, a venessa lagano drzi 152. mjesto.. samo mi je za sta je paul pirce ispa ;'(
patrick antonius bi se lako moga anc na finalnom stolu i IMO dokazati da je trenutno daleko najbolji igrac, scoot palmer se vrti oko 80. mjesta i nadan se da ce se uduplat i uc medu 20, izrazito dobar i drag mi igrac.. vidija sam negdi da se netko smijao vanesi russo, a venessa lagano drzi 152. mjesto.. samo mi je za sta je paul pirce ispa ;'(
reći da je Antonious, koliko god dobar bio, trenutno daleko najbolji igrač u najmanju je ruku smješno (trenutno postoji hrpa igrača koji igraju više i zarađuju više i čini se kako su puno veći pobjednici), no sve to na stranu - kakvog smisla ima nekog staviti na finalni stol već nakon završetka 2B dana ovako velikog turnira? Budimo realni, jedan bad beat ili miss-step i već je na odlasku. O takvim stvarima prije TOP 100 mislim da niti ne treba razg. Igrači poput Patrika - odlični, no ujedno i vrlo agresivni igrači - ili su pri vrhu (Patrik) ili ih više nema (durrrr) stoga kao njegov navijač (pretpostavka da jesi iako nisam siguran ) možeš mu tek držati fige - zajedno sa mnom
Zadnji popravljao iAcesHigh (14-07-2011 03:49:41)
durrrr, pa patrik, iako dura nema pa eto.. ma sluzbena stranica je stavila u momentu da je ostalo samo jos 100-tinjak ljudi pa san nekako bija uvjeren da ne moze on to ispustit.. pa, meni je on top5 sigurno, a nadan se da ce zavrsit na finalnom, nije to mala stvar, uz toliko novaca i publicitet i sve to radi na cashu..godinama je u vrhu i godinama radi jebene stvari, a maint event znamo sta svima znaci.. triba mamica poslat na ME
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora