Tema: live
nisam mogao naci nigdje live igru, pa ovo smatram najblizim.. evo ovvako, reka san da necu postat ruke, pogotovo za niske limite, al eto
rijec je o live 1-2 .. 3 sitvacije.. bead beat, IMo najgore odigrana ruka i opet po meni jako losa ruka sa dosta srece.. probat cu sta vise koristit ove americke poker izraze pa ako sta falijen vici te..
stol se malo mijenjajo, al uglavnom jako dobar regular, 2 tighta, 1 extra tight, 2 loosa i tu i tamo koji sta samo ulete...
1. ruka...
preflop: stradle 4, call, fold, fold, ja sa ak u boji do 20 i 2 calla...
flop k 4 5 rejnbov.. lik check ja 2/3 tu negdi, ovaj loose 3 bet, ja 4bet on all in ja call.. lik ima 56 off.. river pada 3 i turn naravno 2.. al okej svo zlo u tome...
2. ruka
vjerovatno cu malo falit u ciframa i mozda ko je pprvi beta, al mislin da to nije ni bitno, nakon ovog pada iz 1.ruke odlucin uc opet u igru iako san sebi reka prije da necu, jer san jucer jako dobro uzea bla bla.. al ja ka ja.. ugl.
preflop
fold, fold, tight (inace ocajan igarc) otvara do 15, fold, fold, sb loose (isti opnaj tupan sta me calla sa low parom all in) call i ja u bb sa 10 7 s doplatin..
flop: 9s 8 js ( al druga boja od moje)..loose bet do 40, ja do 120, ovaj tigt sc all in nekih 230, ovaj call i ja FOLD!!!!!!!!
3.ruka..
na tiltu totalnom par ruku nakon ove povise...
preflop.. lik sta uleti svako toliko i traju mu bi- 7 ruku max otvara na utg 1 do 20, call od loose ludaka, tihter padne, 1 tight zove, loose zove (opet onaj isti) i ja u sb-u sa 22 odlucin doplatit sa 22, kontan ako setan adio je svima, svi su u velikin kartama, a jos san i lud od ruke prije sta mi je ocito falilo muda..
flop : 10s 7 2 s... ja check , ovaj odma do 100, fold, tiht all in u sc-u all in, fold, ja dignem do 300 ovaj call..
najvise me boli druga ruka, jer ocitu mi fali muda ili neznan cega a iman toga, iden na 2 redara na pistolj, znan bit u programu po 2 dana, izac na kladi po 5000, tuce po gostovanjima ma sve i onda ovaj blok.. mozda zatp tsa san usa drugi put a reka san da necu, mozda nedavna sitvacija kad smo ja i prika foldali isto manju skalu na ps-u i naravno bila je veca, on je to osjetija, mozda zato sta a nemam pojma..
inace ova 2 dana jako dobar plus, cak san veceras i izasa sa 0.5 bi-a plusa, nisan tija prec na drugi stol..dosta losih igraca, potpuno drugacije od onlajna, dosta extra losih igraca ma sve.. i i opet veceras kad je stol bija idealan ne izaden sa bar 6-7 bi-a plusa ..
pa eto ako se kome da nek komentira ruke ili da neki pametni savjet.. pozz