Tema: Hipotetsko pitanje za Semi i Pro-ove
Šta bi napravili u situaciji da i kod nas dođe do zabrane online igranja? Da li uopće razmišljate o tome?
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » Hipotetsko pitanje za Semi i Pro-ove
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Šta bi napravili u situaciji da i kod nas dođe do zabrane online igranja? Da li uopće razmišljate o tome?
Ban jer daješ ideje!!
Zadnji popravljao Rear_Admiral (21-07-2011 15:29:22)
Ban jer daješ ideje!!
+1
viksa u bosni i peri...
viksa u bosni i peri...
Tamo je full ring sa 11 igrača, nezz ja to igrat.
Trazit posao u škveru
Ma mi smo presitni da bi išta zabranjivali. naši ljudi koji odlučuju će pustiti u prodaju obogaćeni uran ako im netko gurne kakvu sići.
nema od toga ništa.
Iselio iz retardirane države koja uskraćuje osnovna ljudska prava (kao USA npr.). ez game
svi u Neum
Zadnji popravljao zamorano11 (21-07-2011 16:11:31)
Nema potrebe razmisljat o tome.Ako se dogodi nekako ces se snaci i gg.
Iselio iz retardirane države koja uskraćuje osnovna ljudska prava (kao USA npr.). ez game
Vjerujem da bi ih bilo koji bi se prešaltali na kladionicu.
Zbog cega to mislis?
Crna gora/Albanija.... već sam razmišljao o nekakvom ljetu tamo s obzirom da na istu zaradu imam veću kupovnu moć tamo nego u HR.
Zadnji popravljao AlphaScorpii (22-07-2011 17:17:52)
Crna gora/Albanija.... već sam razmišljao o nekakvom ljetu tamo s obzirom da na istu zaradu imam veću kupovnu moć tamo nego u HR.
ekonomist!
Zbog cega to mislis?
Prvo iz razloga što je lova koja bi se mogla dobiti veća od normalne dnevnice i "lakša". Da bi bio uspješan uklađenju također treba odličan BR menagment te proučavanje igre (odabrat igru za klađenje i studirat ju, pratit novosti na netu itd.) čime se može povuči paralela s pokerom, a sada kako će timovi ili pojedinci odigrat je jednako tome hoće li netko pogodit na riveru ili ne. Nisam ništa loše mislio tom izjavom, samo mi se nekako čini logično; ja bi prvi to napravio.
U pokeru pare ulazes u sebe, a na kladari u druge. Nikako ne moze biti isto
Kad ( ako ) uđemo u EU sigurno će doći do zabrane igranja online pokera na stranicama koje imaju sjedište u nedođiji - isle of man i sl, a nemaju volje plaćati poreze u državi iz koje vade lovu. Nama još nisu ni kune poreza platili, a dobiti od hrvatskih igrača su bez ikakve sumnje imali i još je imaju. Iz hr je dosta novca izašlo tim putem u te porezne oaze.
Naravno, winning playeri će reći da je nešto novaca i ušlo u Hr.
Velika većina tih winning playera je novce koje su dobili nezakonitim sudjelovanjem u inozemnim igarama na sreću uredno prijavila poreznoj upravi i platila sve potrebno, tako da država ni ovaj put nije oštećena, zar ne.
Takvog izigravanja zakona od strane poker siteova i igrača je prošlost, primjer je reakcija USA. Game over.
PitanjeN je hoće li netko za naše tržište otvarati domenu npr. fulltilt.hr – morao sam fulltilt spomenuti jer je radio i završio svoj radni vijek kao da je oduvijek i imao domenu .hr.
P.s. većina zna da je pokerstars morao otvarati domene .fr, .de, itd.
Kad ( ako ) uđemo u EU sigurno će doći do zabrane igranja online pokera na stranicama koje imaju sjedište u nedođiji - isle of man i sl, a nemaju volje plaćati poreze u državi iz koje vade lovu. Nama još nisu ni kune poreza platili, a dobiti od hrvatskih igrača su bez ikakve sumnje imali i još je imaju. Iz hr je dosta novca izašlo tim putem u te porezne oaze.
Naravno, winning playeri će reći da je nešto novaca i ušlo u Hr.
Velika većina tih winning playera je novce koje su dobili nezakonitim sudjelovanjem u inozemnim igarama na sreću uredno prijavila poreznoj upravi i platila sve potrebno, tako da država ni ovaj put nije oštećena, zar ne.
Takvog izigravanja zakona od strane poker siteova i igrača je prošlost, primjer je reakcija USA. Game over.
PitanjeN je hoće li netko za naše tržište otvarati domenu npr. fulltilt.hr – morao sam fulltilt spomenuti jer je radio i završio svoj radni vijek kao da je oduvijek i imao domenu .hr.
P.s. većina zna da je pokerstars morao otvarati domene .fr, .de, itd.
a na pokerstars, ongame, ipoker, entraction.... i ostalim mrezama ljudi iz EU ne mogu igrat? Eventualno moze doc do oporezivanja dobitaka i to je to. Valjda
ma daj, lik je zabrijo... neće se to kod nas još jedno duže vrijeme mjenjati, premalo tržište da bi primjerice pokerstars otvarao zaseban klijent, a s druge strane prelijeni političari da se to regulira kako spada... btw. to nema veze s EU, FR i ITA su to samoinicijativno odlučile jer to ne spada pod ono o čemu EU vodstvo odlučuje već je to stvar same države tako da mjesta za strah nema
Za one koji žele znati više. Može se desiti i ovo.
Državna je skupština s 47 glasova za i 21 protiv donijela amandman na Zakon o igrama na sreću kojim se internetskim operaterima nalaže da blokiraju pristup stranim stranicama s igrama.
Slovenija zabranila internet poker i strane igre na sreću
http://www.jutarnji.hr/slovenija-zabranila-internet-poker-i-strane-igre-na-srecu/527674/
Objavljeno: 01.02.2010
jesi ti lovacforex? on nestane sa svojim wannabe nostradamus predvidjanjima; ti se pojavis...
Zadnji popravljao 4ladX (23-07-2011 12:10:10)
Historia est magista vitae.
Ovo nisu proricanja, već povijest. I što je najgore sve je istina.
Tko ne vjeruje da se može za jednu noć ostati bez svojih novaca i bez izmjena zakona, nek se ulogira na fulltilt.
Forex ? smiješno je da ima budala koji tu daju svoje novce
prijava odnosno registracija za objavu odgovora