Tema: Sit n go fiffty
pozdrav....
oavko...poker igram vec oko 6 mjeseci i poceo sam samo s $1 i podigao sam bankroll na $300..to sam naravno kroz tjedan dana spiskao losim bankroll managmentom...da bi opet nekako uplatio $10 i dignuo bankrolll na oko $300 da bi opet to sve spiskao ( ali u malo duzem periodu..u nekih 3 tjerdna )
..............sto trazim ????
STAKE
.....................
moja ponuda je ovakava--- igrao bih na PokerStarsu i to sit n go turnire ( fiffty ) s buy inom od $1.5..obicno za tu vrstu turnira je optimalno imati oko 30 buyinova....
Ove od $1.5 bih igrao dok nebi skupio 30 buyinova za prelazak na veci limit tj. $3.5...
....NISAM NEKI SELJACINA KOJA NEZZNA IGRATI POKER.( losim bankrollmanagmentom sam mozda i ostavio takav dojam...ali jbg..ipak je tu presudilo taj zar za sto vise novaca zaredjenih na laksi nacin...ali mislim da sam sada to prebolio, tako sto sam poceo citati nekakvu literaturui analizirati vklastitu igru....SADA SAM ODLUCIO TU KRENUTI MALO OZBILJNIJE...NORMALNO DAO BIH SVOJE PODATKE ( facebook ili skype...adresu stanovanja)
----ako je zainteresiran za stake...normalno nece mi slati odmah 30 buyinova za ove sit n go fiffty $1.5 NEGO 15 buyinova ( iliti $22.5)
---- igrao bih do onada kada staker odluci odlucis preklinuti stake ili do onda kada skupim bankroll od $250 koji djelimo ( $160 stekeru + $90 meni)
PRAVILA STAKEA--
-- znaci igrao bih ove sit n go fiffty od $1.5+ $3.5 ( kada izgradim bankroll za njih)
--stejker iima pravo kad god zeli traziti bilo koji graf iz hem-a ili hand history sit n goa...
--na forumu bih naparvio posebnu temu gdje bih stavljao zanimljive handove i stavljao update bankrolla
-- ne bih igrao vise od 4 stola odjednom
--transfer novca preko player to player (Transfer funds) , uplate za stejk i isplate stakerima također
---ETO TO BI BILO UGLAVNOM TO...
P.S. ako pogledate malo moje prijasnje rezultate vidjet cete da sam dosta iskusan ali samo sto se u proslosti nisam drzao bankroll managmenta..ali sada sam odlucio i to popraviti...
radujem se vasim odgovorima.;..pozzdrav..!