Ok
http://pokerprolabs.com/BabyBasset/iPoker
tuj recimo možete vidjeti moj graf na stranici koja, iz meni nepoznatih razloga, ne pokazuje (sada vec nepostojeće" circus turnire, na kojima sam osvojila 3 puta prvo mjesto (100 eura nagrada za prvo) i neznam koliko drugih mjeseta i finalnih stolova, i to samo na circusima 250. na dva razlicita circusa 200 imam 2 prva mjesta, i nekoliko visokih plasmana na isto nepostojecim king of vegasima.
ti su turniri bili moj najveci izvor zarade u prvih nekoliko mjeseci a oni se nepokazuju na ovoj stranici, i svjedno sam u plusu...
no, sada kada sam se malo "izjasnila" ponekim odvjetnicima, da kazem ovo :
ako se ova stranica i podtema svodi na ovo na što je upozorio korisnik u postu iznad mene, rado ću napustiti ovaj forum bez pol kostiju.
nije da je ikog briga no, Ja sam sebi lijepo od love s pokera kupila laptop od 3000 kn, sokovnik, finu udobnu stolicu od 400 kn u kojoj sjedim dok skidam LOVU, kupila drva, dala za registraciju auta, narucivala hrpu stvari s ebay-a, kupujem mom basetu najbolju hranu... pa vi lijepo mene analizirajte.
I jos na neke vase postove lijepo sa smijeskom gledam kada u obzir uzmem cinjenicu da sam drndala ppo freerollovim na 770 da bi dosla do ovog, stoga nisam nista ulozila u pocetku igranja pokera, s cim se mnogim ne mogu pohvalit.
deposite sam napravila u 11 mjeseci svega 3 ili 4 puta, i to minimalni, 20 funti na pokeru770. a pobrinula sam se da tu istu svotu istoga trenutka na odbijem od profita koji zapisujem u biljeznicu, i koji je sada na 20 tisuca kuna.
Zadnji popravljao bassetbaby (11-08-2011 17:27:35)