Tema: bon za $$
dajem bon bilo koje mreze od 100kn za $$ na PokerStars.....saljem prvi...
Javljajte se na PM....jedino ako netko nemoze jos slati PM neka napise ovdje u temu...al evo da ne trujemo ovdje bolje se javljajte u PM...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Javljajte se na PM....jedino ako netko nemoze jos slati PM neka napise ovdje u temu...al evo da ne trujemo ovdje bolje se javljajte u PM...
Jbte jesi se ti negdje nakrao tih bonovova
Zadnji popravljao Chainvkci (12-08-2011 11:32:02)
solferino21 napisao:dajem bon bilo koje mreze od 100kn za $$ na PokerStars.....saljem prvi...
Javljajte se na PM....jedino ako netko nemoze jos slati PM neka napise ovdje u temu...al evo da ne trujemo ovdje bolje se javljajte u PM...Jbte jesi se ti negdje nakrao tih bonovova
kada imas dobru baku i dobrog didu..nema problema oko bonova...
trebao bi vip bon od 100kn. Ako nije problem jer bi mogo poslat sms na 0911929923 i ostavi nick od pokerstarsa da ti mogu shipat $$. unaprijed hvala
trebao bi vip bon od 100kn. Ako nije problem jer bi mogo poslat sms na 0911929923 i ostavi nick od pokerstarsa da ti mogu shipat $$. unaprijed hvala
ee rijesio sam vec...al kada opet nabavim bon..javit cu ti
može samo javi, meni to odgovara. Nije mi problem sendat 20$ tak da sam reci kad ćeš imat
dajem 2 bona od 100kn , ili jedan od 200kn za bilo koju mrezu...za $$ na PokerStars...
saljem 1... saljite PM da ne trujemo ovdje..!ako je moguce sto prije..
Jel trebaš ti kakvu pomoć u igri? Prodo si tih bonova da imaš roll za Nl50 valjda..
Zadnji popravljao sinisaT5 (22-08-2011 19:49:33)
Jel trebaš ti kakvu pomoć u igri? Prodo si tih bonova da imaš roll za Nl50 valjda..
any problems???....sta tebe briga za moje bonove i za moj bankroll..a najmanje te briga za moju igru..ok??...koji je vama k...u zadnje vrijeme na ovom forumu...svi se petljate tamo di netreba i postavljate ovakva glupa pitanja kao ovaj doticni gospodin..
nemoj biti neugodan jer ako te tuzim baki i dedi nebus vise ni za bon dobio
Zadnji popravljao NisiPazio (22-08-2011 20:03:45)
nemoj biti neugodan jer ako te tuzim baki i dedi nebus vise ni za bon dobio
lol..ovo sam sam zaradio ....uglavnom...ono je sve bilo od 50 kuna..pa to sam brzo bustao...i sada sam pronasao sto cu igrati a za to mi treba bankroll od 40ak $..pa ako ima netko zainteresiran d mi pomogne..
Zadnji popravljao solferino21 (22-08-2011 20:07:33)
Dont be mad. Just trying to help. Your money, your choice.
dajem 2 bona od 100kn , ili jedan od 200kn za bilo koju mrezu...za $$ na PokerStars...
saljem 1...
bump
solferino21 napisao:dajem 2 bona od 100kn , ili jedan od 200kn za bilo koju mrezu...za $$ na PokerStars...
saljem 1...bump
pa zar nitko ne treba nikakav bon??...barem od 50kn??...ae neko plzz
ljudi ae plzz da netko uzme bon od 50kn.....saljem 1.
P.S. ae probajte zamisliti sebe, tj oni koji su onako rekreativni igraci i igraju sano iz zabave, i sada 4 dana cekam i nemam ni $ na PS, a silno bi zelio odigrati nekoliko small buy in turnira..ae plzz netko ( ocajan sam ), sta vam je to 10-ak $.. a 50kn na racunu nije nista previse ako vec imate na racunu novaac.
Zadnji popravljao solferino21 (26-08-2011 12:46:18)
ljudi ae plzz da netko uzme bon od 50kn.....saljem 1.
P.S. ae probajte zamisliti sebe, tj oni koji su onako rekreativni igraci i igraju sano iz zabave, i sada 4 dana cekam i nemam ni $ na PS, a silno bi zelio odigrati nekoliko small buy in turnira..ae plzz netko ( ocajan sam ), sta vam je to 10-ak $.. a 50kn na racunu nije nista previse ako vec imate na racunu novaac.
Jesi probao uzet neki free bankroll?
Jesi probao uzet neki free bankroll?
jesam, ono prije sto je bilo od Poker770 ( zdonko )..ali to nije vazno...nego jednostavno mi treba nekoliko $$ na PokerStarsu..zato sto se ubijam od dosade a zelio bih odigrati neki turnir..
Uzmi si besplatan Bankroll na PartyPoker ako ga nisi tamo uzeo.
Uzmi si besplatan Bankroll na PartyPoker ako ga nisi tamo uzeo.
+1
A ako si i to iskoristio, imaš još barem 2-3 mjesta gdje na više siteova možeš dobiti besplatni bankroll.
Dr.River napisao:Uzmi si besplatan Bankroll na PartyPoker ako ga nisi tamo uzeo.
+1
A ako si i to iskoristio, imaš još barem 2-3 mjesta gdje na više siteova možeš dobiti besplatni bankroll.
hvala..al ja bi na PokerStarsu igro neke turnircie...a i needa mi se cekati jos 3, 4 dana da dobijem taj free bankroll..jer vec cekam nekoliko dana da se netko javi za bon...a i poslje necu imati vremena za igranje..
btw..ae dfable uzmi ti ovaj bon od 50kn i pomzi covjeku u nevolji
Zadnji popravljao solferino21 (26-08-2011 13:02:50)
za PartyPoker regaj se ujutro oko 8 sati obavi sve potrebne verifikacije i bankroll ce ti sjesti do navecer.
Imas i dobre turnire na partypokeru.
Mislim kako zelis,ja ti dajem samo svoj prijedlog
Ne igram na starsima.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora