Tema: unibet/microgaming fail
http://forumserver.twoplustwo.com/28/in t-1087546/
ofknly?
nevidjeni retardizam.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
http://forumserver.twoplustwo.com/28/in t-1087546/
ofknly?
nevidjeni retardizam.
anti faking bilivbl
A bas neki dan pobjego s Ladbrokesa..
Rigged obv
Smijesno... sami sebi smanjuju količinu proizvedenog rakea i zaradu Jbt onda nek daju svakom igracu da si isprogramira bota i nek igra, IMO ovo dalje od migrogaminga nece ici...
ne nego si povecavaju zaradu
tak se i meni čini, pošto ih zanima postflop a ne pre....
na kraju to ispada isto ko rushpoker, samo kaj tu dereš više stolova da ndoknadiš trajenje handa
Zadnji popravljao cgreen (23-08-2011 21:06:26)
kako ce to promjenit karakter ribica koje igraju jedan stol i jedva uspjevaju foldat svaki drugi hand? ne mislite da ce prvi oni iskljucit taj vrag?
ne sekiraj se, da su htijele foldat foldale bi i prije, mislim da se oni neće ni zamarat da podese to (neznam kak to šljaka, al vjerojatno treba podeseit)
može se eventualno dogodoit da maknu npr zadnji trash pa upale recimo dva/tri stola, kaj je opet za bolje igraće dobro.
mislim da se sa takvim stvarima nema razloga zamarat, ko voli nek izvili, pa 20 table grinder to i ovak radi ne?
opet da je table ninja ili sl. software to uvel kao opciju brijem da se nebi tak negativno odma gledalo.
neznam jel valja to i za sng, upališ ga u ranoj fazi, poslije isključiš i gg
Zadnji popravljao cgreen (23-08-2011 21:14:22)
Ah... da moze se reci da ce si povecat zaradu , a i jos ce fishevima pomoc... gledao sam malo iskrivljeno jer nisam pretpostavio da ce bit sad vise stolova vjerojatno... ugl zanimljiva inovacija, osobno je ne volim ali vec imam par ideja kako bi se dalo ovo exploitat dobro
Bez obzira kako to utječe na igru, po meni je totalna nebuloza takvo nešto uvest. Još na kraju ispada da ongame sa svojim šiti softverom je i najbolji.
odluceno je smanjit gol hrv.dragovoljca na 80cm za predstojeci susret s barcelonom.
Bez obzira kako to utječe na igru, po meni je totalna nebuloza takvo nešto uvest. Još na kraju ispada da ongame sa svojim šiti softverom je i najbolji.
ongame je stvarno trenutno najbolja mreza kad gledas kolicinu fisheva i ponude itd itd
ongame je stvarno trenutno najbolja mreza kad gledas kolicinu fisheva i ponude itd itd
1. ongame & entraction (ongame mrvu vise soft ali na ent. igra u € i bolji dealovi)
2. boss (slab promet nazalost)
3. ipoker
4. sve ostalo
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora