Tema: mtt deep strategija generalno
dobio sam tiket 109$ za 100k gp, bilo je cca 800 ljudi, turnir je 5000 čipova
to mi je prvi turnir s tak velikim BI i krenuo sam dosta splašeno, hebiga poslije sam vidio da ima i tamo mega ribetina
Dobio sam 10 pp-ova u startu a pošto smo tak deep morao? sam to calat i tak mi se stack polako topio, pogodio sam jedan set ali na monotonom flopu i tu nisam ništa puno digo.....
Pokušao sam izolirat jednu ribu par puta al je bio lik između koji je overcalao svaki hand i dobio sam multiway pot i obično nisam ništa pogodio, a ovaj nije foldao ni Ahigh......, poslije sam restealo nekih 15bb -a i izgubio flip
Znači ako se da kome nek napiše ukratko strategiju tj pristup ovakvom turniru, dali stightate prvih nekoliko levela i igrate premiume, ili gledate da vidite što više flopova
Bilo kakav savijet dobrodošao, također gledo neke videe na bluefire di lik npr limpa male pp ef deep stacked ako ima riba, čisto da ih uvuče u pot, dok drugi opet kažu nikad ne limpajte i ono zbunjola???
sam da kažem normalne turnire solidno igram, ali ovu temu sam napravil prvenstveno jer je početni stack dosta deep i neznam kaj bi bilo najbolje kao pristup
Zadnji popravljao cgreen (05-09-2011 19:32:49)