Tema: william hill
jeli podrzava pt3 ili hem?
http://youtu.be/CNMinQa0wGE
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
jeli podrzava pt3 ili hem?
hem podržava, za pt neznam...
Zadnji popravljao krkinho (07-09-2011 21:39:51)
i jedno i drugo
znas li kakvi su igraci na hu cash
Neznam za hu, ali 6max je prepun fisheva. Igrao sam do NL25. Za veće limite neznam, ali za microse preporučjem ipoker mrežu.
nisi mogao igrat nl25 jer ga nema na ipokeru.
bravo
Igrao sam cash blindovi 0.1/0.2 ali za sve tri valute, dolari, euri i funte. Kada se sve to preračuna u dolare i ako se pretpostavi (što je i realno za pretpostavit) da sam približno podjednak broj ruku odigrao na svakoj od valuta ispada da sam igrao NL27,47. Znači moram preformulirati svoj post koji sada izgleda ovako:
Neznam za hu, ali 6max je prepun fisheva. Igrao sam do NL27,47. Za veće limite neznam, ali za microse preporučjem ipoker mrežu.
aha, aha, shvacam. zelis rec da si igrao nl106,61, nl149,80 i nl170,58... kuna naravno.
aha, aha, shvacam. zelis rec da si igrao nl106,61, nl149,80 i nl170,58... kuna naravno.
LoL
Pun mi je k... ljudi kao ti na ovom forumu koji samo čitaju postove da bi našli tuđu grešku i pravili se pametni, pa čak i na dobro namjerne savjete kao što je bio moj, kao i majstora sa "+1" ili "lol" komentarima na komentare članova sa 1k+ postova. 4ladX, ovime ne osporavam tvoje pokeraško znanje koje je sigurno miljama ispred mog.
4ladX napisao:aha, aha, shvacam. zelis rec da si igrao nl106,61, nl149,80 i nl170,58... kuna naravno.
Pun mi je k... ljudi kao ti na ovom forumu koji samo čitaju postove da bi našli tuđu grešku i pravili se pametni, pa čak i na dobro namjerne savjete kao što je bio moj, kao i majstora sa "+1" ili "lol" komentarima na komentare članova sa 1k+ postova. 4ladX, ovime ne osporavam tvoje pokeraško znanje koje je sigurno miljama ispred mog.
on te je samo lipo ispravia i reka da nisi moga igrat nl25 jer ne postoji i onda si se ti nasa uvrijeđen šta je neko ukaza na tvoju grešku i iša preračunavat. moga si stavit i datum na koji si gleda tečaj kad si se već iša pravit pametan. i nije realno za, pretpostavit da si odigra jednak broj ruku na $, € i Ł stolovima. nije ni malo realno, posto je promet poprilicno drugaciji.
eto
lol +1
Čestitam
Zamorano hvala na detaljnoj "nepristranoj" analizi.
4ladX napisao:lol +1
Čestitam
Zamorano hvala na detaljnoj "nepristranoj" analizi.
np
william hill mi je neka najbolja soba na netu...nikad vise nisa drugo osim hila.. toliko fisheva nu hu nisan vidija nikad u zivotu,,, igra sest stolova od toga na tri igraci guraju all in svaku ruku, milina
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora