Tema: cestittke turcin
cestitke turcinu na velikom medunarodnom uspjehu, 62. od 8119 igraca. Nije mala stvar i ako se ovako nastavi dragan i hana ce imati opasnu konkurenciju na turnirskoj sceni.
Zadnji popravljao Dace (10-09-2011 02:45:06)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
cestitke turcinu na velikom medunarodnom uspjehu, 62. od 8119 igraca. Nije mala stvar i ako se ovako nastavi dragan i hana ce imati opasnu konkurenciju na turnirskoj sceni.
Zadnji popravljao Dace (10-09-2011 02:45:06)
cestitam, 62. mjesto od 8119 igraca je stvarno lijep uspjeh, a uz to i ugodna lovica od 622kn
ipak mislim da se to nikako ne moze mjeriti s mojim uspjehom jer mozda turcin sad ima novaca, ali u njemu ne kuca srce vatreno
hej, ja sam na istom tom turniru ostvario takodjer fenomenalan uspjeh, plasman oko 180. mjesta
hej, ja sam na istom tom turniru ostvario takodjer fenomenalan uspjeh, plasman oko 180. mjesta
morat ces prilozit potrebnu dokumentaciju pa cemo javit story.hr da i tebe stave u novi clanak
gg turcine... vjerovatno je tip sta ga je izbacija pogodija svoja jedina 2 outa..al nema veze okrenit ce se srica
dakle nas brky je poslao dokaze i mozemo sa sigurnoscu reci da je danas nas dvojac bez kormilara ispisao povijesne knjige.
nista od tog se ne moze nosit s butkovim mjestom u repki te bi mu htio cestitat u ovom topicu posvecenom samo njemu
bravo turcine i brky.
guraj bager!
guraj bager!
haha congratz ivane
Cestitke svima, ali jos nedovoljno dobro da bude bolje od Janicinog uspjeha.
sick score
Odlican plasman, i jos jedan rezultat koji dokazuje da je turcin u izvrsnoj formi. Ocekujemo ekskluzivni intervju na naslovnici!
Završio sam jednom 10. na ovakvom turniru. Ovo isto nije loš rezultat ali mislim da turčin može i puno bolje
Završio sam jednom 10. na ovakvom turniru. Ovo isto nije loš rezultat ali mislim da turčin može i puno bolje
hahahah gg
Svaka čast dečki! Bit ce iduci put i final table!
ponosan sam na tebe Ivan, svaka cast...nije to malo 622kn
Sick rezultat! Gratzzzzz!!!!
ponosan sam na tebe Ivan, svaka cast...nije to malo 622kn
Svakako ugodna lovica za hr prilike, malo šoping, mađa, kavica, klada! Šta jeje, čestitke momcima, a i brkiju.
Svakako ugodna lovica za hr prilike, malo šoping, mađa, kavica, klada! Šta jeje, čestitke momcima, a i brkiju.
da sigurno se moze svasta radit s tim parama, al Ivane ce danas ic 1 time sa tim parama, brijem da ce mu bit dosta za jedan kvalitetan session
prijava odnosno registracija za objavu odgovora