Re: Trebam Starse
meni je najbolje od svega sto mu ljudi salju lovu
ok, pobijedio si
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
meni je najbolje od svega sto mu ljudi salju lovu
ok, pobijedio si
Drz' te se ljudi koverte ili payingsafera. Radje platim proviziju nego da cekam kao neki jadnik da mi netko od tuda uplati i to netko koga uopce ne poznajem. Odustajem od ovih transakcija, a ionako mi nitko nije ni htio pomoc
Kad nisi išla sa dobrim pristupom.
Hint: Slike
Kad nisi išla sa dobrim pristupom.
Hint: Slike
Ma svi se boje
..ja bi mu dao pohvalnicu, majstor je samo cekao da neko zatrazi transakciju i odmah se ubacivao u pricu!! Ja osim decu i robi nebi nikom vise nista slao prvi, bio ja s jednim ili milijardu postova ili dobio tamo neki plus ili ne...Samo moja iskustva...Rado bih upoznao ovog majstora, taj mora da je tajnik HDZa ...opario bi se uz njega..loooooooooooool!! Suosjecam s vama koje je pokro, sta's, ne ocekuje normalan covjek da ima takvih specijalaca...
Ne mogu vjerovat kakvih govna ima na ovom forumu.Da ja sam glup bio šta sam vjerovo tom govnaru riveru i svim onim +++ koje ima tu na forumu.Ma jebali ga tih 180$ kada je idiot i ostat će.Jebo čovjeka takvog ako mu je cilj prevarit ljude za soma kuna.Nedo bog da ga slučajno nađem prosviro bi ga u vugla i onda bi došo k sebi nakon tog( dobro nakon mjesec dana u bolnici)
I za one +++ jebene da kažem.Ispod 100$ mislim da se nebi trebalo stavljat a ako se već stavljaju nek se napiše iznos pored ili tako nešto
imo ti +++ za transakcije nis ne vrijede, pa bili oni za 5$ ili 100$ trade. moze neko napravit prvih par transakcija kak spada i onda scammat poslje kad ekipa misli da je pouzdan
^^ pogotovo kad je netko tu tjedan dana, posta samo u transakcijama, nikad nije poslo 1. i u svakom postu spomene da ima +++.
Ovo je bilo tako obv da ce vas zascammat da stvarno ne kuzim kako to niste vidili..
u potpunosti se slažem sa spike i meni se isto dogodilo zbog žurbe i nepažnje iako mi je lik od prve bio sumljiv i bilo je obv. da je tip kreten no eto i ja sam isto jer nisam opće razmišljo i samo sam shipo lovu.šta da kažem ovo mi je škola.tužno je da takvih likova ima tu po forumu.trebamo ih sve nać i ajmo dođi sad pička ti materina. Da mi je u ring s njim na 5 min,ma da mi je bilo gdje samo da ga nađem
Neznam zašto svi napadate tu temu s transakcijama. Nigdje ne piše da likovi s jednim ili par plusa su najpovjerljivije osobe na svijetu. A pogotovo ne za transakcije od 10$. A to ste mogli provjeriti u ostalim temama transakcije, kakve je lik transakcije obavljao.
U prvom postu te teme, napisani su povjerljivi ljudi, a ostali koji imaju plusiće, tek se trebaju dokazati... Nećemo ih staviti u prvi pot nakon 3 plusa i tjedan dana na forumu.
Ja sam obavio jednu transakciju sa njim
http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=6863
Izgleda da me dfable spasio da i mene ne scam-a.
Ono sta mi je bilo sumnjivo je to sto je trazio da mu napisem +++ za transakciju,sto znaci da je ovo planirao unaprijed
Obv da je planirao. On ti je uplatio preko net bankarstva?
Obv da je planirao. On ti je uplatio preko net bankarstva?
Ne,isao je do banke. Cak je nazvao i pitao dali ocu koji bon,pa da uplati manje novaca
Hehe. Pitam jer da je uplatio perko bankarstva bi se vidjelo ime i prezime, a ako je otišao u banku može i anonimno poslati. A znam da vjerojatno ovo čita, pa ono, bilo bi lijepo da ljudi koje je pravario znaju koga tražit
A ja se taman slomio i nagovorio zenu da kupimo one deke i pizdarija
dfable napisao:Hehe. Pitam jer da je uplatio perko bankarstva bi se vidjelo ime i prezime, a ako je otišao u banku može i anonimno poslati. A znam da vjerojatno ovo čita, pa ono, bilo bi lijepo da ljudi koje je pravario znaju koga tražit
Cek, a ako je otisao do banke i uplatio tada bi trebao dati osobnu iskaznicu i potpisati, zar ne? Osim toga bilo bi dobro ako tequilaman moze nazvati banku ili otici do nje te reci da ga zanima odakle i od koga je uplacen taj novac za njega, ima na to pravo zar ne? takoder molio bi tequilaman-a da mi PM-a broj sa kojeg ga je zvao doticni parcov....
Nemam ja broj vec prijatelj kojem sam i radio transakciju. A novci su isto uplaceni na njegov racun tako da bi on trebao do banke da sazna ime
Nemoras dat osobnu kad uplacujes lovu nekom na racun. Das broj racuna di hoces uplatiti i kazes neko ime i bok.
Ajmo sad odraditi jednu ozbiljnu transakciju:moj frend treba 50$ na starsima,pa bi sutra tokom dana uplatio 280kn na tekući,i kad lova sjedne na tekući vi mu posaljete 50$ na starse. Znaci sve regularno i sigurno. Naravno samo ozbiljni članovi dolaze u obzir. Ponude i izmjena podataka preko pm-a.
EDIT:rijeseno
Zadnji popravljao Bile (19-09-2011 05:54:03)
mogu ti ja imas pm
Trazim clana ovog foruma Dr.river, zelim snjim izvrsiti jednu transakciju od 1000$(tisucu) jer vidim da je on osoba od povjerenja sa puno pluseva, pa bih molio da mi se javi sto prije. I naravno da naglasim da saljem dolare prvi a on meni kad se vrati sa mora. Hvala na razumjevanju.
Nemoras dat osobnu kad uplacujes lovu nekom na racun. Das broj racuna di hoces uplatiti i kazes neko ime i bok.
mene su dosad uvijek trazili osobnu kad bih nekom uplacivao.