Tema: Holdem manager 1.12.01 cracked?
Jel dosla crackana verzija novog HEM-a ili moram uzet original key posto mi ne radi hud na fast tableovima?
Ako netko ima novu crackanu verziju neka se slobodno javi na skype:peti.domagoj
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Jel dosla crackana verzija novog HEM-a ili moram uzet original key posto mi ne radi hud na fast tableovima?
...probaj ovo...http://www.funtener.org/programas-grati 22231.html
zegolól napisao:Jel dosla crackana verzija novog HEM-a ili moram uzet original key posto mi ne radi hud na fast tableovima?
Ako netko ima novu crackanu verziju neka se slobodno javi na skype:peti.domagoj...probaj ovo...http://www.funtener.org/programas-grati 22231.html
Radi?Nema virusa?
al s tim nece radit hud na fast i deep stolovima nego se treba zajebavat sa table finderom
Moras imati verziju 1.12.01 da ti radi HUD na fast i deep stolovima.
Ne igram fast stolove,pa mi nije ni vazno.
jel probao tko ovu krekenu verziju?
Downloado sam i ima nekih problema...kao nesto tipa nije se dobro downloadalo...
Zadnji popravljao slavocar (08-09-2011 20:07:57)
radi sa table finderom. Puno hvala svima. (i dfableu na objašnjenju u drugoj temi)
radi sa table finderom. Puno hvala svima. (i dfableu na objašnjenju u drugoj temi)
kako ste uopce downloadali, jel se treba reg. prije ?
ma ja sam skinuo 1.10.01 verziju krekanu i sa njom radim...
ma imam i ja tu i radi mi, al sam mislio ovu noviju pošto mi se ne da stavljat crveni kvadratić non stop na stol, a igram dosta stolova
na starsima, kad igram sng moram svaki put sam stavljat, a na kešu radi hud, a igram 10ak stolova
eto za koji tjedan skupi 35 dolara pa ćemo kupit popola orginal HEM i nema više nikakve muke s tim jer stvarno vrijedi svake lipe
eto za koji tjedan skupi 35 dolara pa ćemo kupit popola orginal HEM i nema više nikakve muke s tim jer stvarno vrijedi svake lipe
prvo moram uzet novi komp, jer mi se ne isplati uzumat za ovu kantu , ako upadne neka lova iznenada javim ti se!
nije li nova verzija hem 2?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora