Re: Prodajem bug
aj
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
aj
aj i meni
Je bug, ali nezz dal nešto vrijedi.
aj i meni
vazi,dodaj me na skype slavoljub_delic
zgodan je bug ako si strpljiva osoba posebice jer njih kao kuću to očito baš ne dira s druge strane ja ipak zbog toga neću na cash i tu mrežu, ali ako nekomu seoba nije problem...
Jel mi može netko objasniti o čemu se radi?
Jel mi može netko objasniti o čemu se radi?
Igras cash i ne moras placat blindove...
I ne skuže te? Ni ostali za stolom?
Pokušavam skužit ali mi ne ide....
Prije kojih 2 god. skužio sam bug na jednoj poker mreži i podjelio sam sa nas 6-7 i iskoristili to, ali nije mi palo na pamet da sad idem to prodavat ukoliko imam koristi od toga (mislim na lovu) već sam iskoristio dok nisu skužili...
Ali dobro baš me zanima da li će kao prvo to tko kupit, za koju lovu i da li će imat stvarno kosristi tj. da li će vrijedit tih novacaTko bude uzeo samo neka javi jel vrijedi te love ...ništa više
Mislim da ti nije problem reći o čemu se radilo...
I ne skuže te? Ni ostali za stolom?
dollaru puca ona stvar,a igraci kako koji,mada to ne znaci puno...i jos se uvjek nadje tonu riba...
Bile napisao:Jel mi može netko objasniti o čemu se radi?
sta samo sit out kad je blajnd i onda igras s btna, ako je tako onda je to prebolesno,cekas aseve i guras, ostalo bacaš
slavocar napisao:Bile napisao:Jel mi može netko objasniti o čemu se radi?
sta samo sit out kad je blajnd i onda igras s btna, ako je tako onda je to prebolesno,cekas aseve i guras, ostalo bacaš
nije bas tako...ako smo na isto mislili
objasniti ces ti meni jedan dan na msnu kad te vidin...al to je easy money, poker bez blajndova ahahahah
prijava odnosno registracija za objavu odgovora