Tema: Pozdrav iz Umaga!
Pozz svima!
Goran iz Umaga,31 god,croupier po zanimanju,igram poker vec dobrih 5 god (ako ne i malo vise),s time da prvih cca 3,5 god dosta rijetko,a zadnje 2 god malo cesce,od 01/2009 i online (u pocetku FullTilt,a sada samo Pokerstars).
Od "uspjeha" bi izdvojio s neta osvojen SnG turnir 4.40$ (nagrada 216$) i 6-7 osvojenih SnG-a 2.20$ (108$),osvojenih nekoliko manjih SnG-a sa 18 ili 45 ljudi,nekoliko puta usao u cash na nekim "vecim" turnirima (buy-in 3.30$+R,11$,22$ - nagrade su bile izmedju 25-70$).
Uzivo kod nas nema bas nekih organiziranih turnira (osim tamo gdje radim,ali tamo ne mogu igrati) tako da mi se live igra svodi na igru s drustvom. U pocetku smo igrali cash 1kn/2kn pot limit,ali to je uzelo maha pa je bilo dugovanja i po nekoliko tisuca kn.Onda smo vidili da to nema smisla,pa smo poceli sa turnirima 50kn sa rebuyevima + 1 addon. To za sada lijepo ide i tu sam solidan: u 2010 smo 3 puta igrali i 2 puta sam osvojio,a 1 dosao drugi. Total:1000kn plusa. Prosla godina isto zavrsila u nekom plusu,ne znam koliko,ali sigurno je plus...
Uglavnom,planiram jos dosta unaprijediti igru raznim stivom,blogovima...A mozda jednog dana se sretnemo na finalnom stolu u Las Vegasu.