Tema: Zasto razbiti monitor?
Hmm,zanimljiva tema. Taman idem odigrat 5 HU SnGa. Spremim se za svaki da netiltam i igram najbolje sto mogu. Prvi match,nisam tilto,drugi,nista,treci sam dobio (jedva sa 2 kralja,super),4. mi je dosao na kurac,a 5. sam popizdio.
Za pocetak prvog meca,imao sam samo 2760 chipova dok je protivnik sa 240 all-inao 55 vs. moj 99 - dobio i tako samo 4 puta zaredom.
ok,nista strasno.
Zatim ovo:
pa da,na riveru mu u decku ostalo 3 kralja i to jos ako dodje kralj u dijamantu,ja dobio.. al ko je vidio nedobit zeljenu kartu na riveru,samo bacis novcic u bunar i imas kredita srece do kraja zivota.
Ajde,pogledao sam malo tv i vratio se svjez.
I idem ja sad polako,sta je bilo - bilo je,prva ruka:
http://www.pokerhand.org/?5105898
Ih,jos kad vidim da mu do kraja moze pomoci samo cetvorka i jedino cetvorka,iznenadio sam se... mogao je slobodno skalu u boji,nebi se zalio.
I onda naravno malo opustenija i neopreznija igra u zadnjem mecu di sam opet imao oko 70% sanse na flopu,ali pa da,tu su magicni turn i river,nista cudno:
Lik je samo all-inao 8 puta prije toga,taman pogodim flop,on opet all-ina,bio sam 100% siguran da nema boju.. al kog briga,on bi napravio poker devetki do rivera da nije imao ulaz u boju.
I jednostavno zasto igrati poker? Imao sam 141$ ,a sad 99... sramota. Malo si mislim da predjem na 5 dolara HU,ali to neigram dok nedodjem do 150 zbog bankrolla,ali nekad mi dodje da popizdim i posaljem boga u 3 ***** ********.
Nakraju bi vas molio da mi postate neke svoje UNLUCKY ruke da si mogu olaksat i reci: pa ajde,ima i jos ovakvih ko ja.
Po toj tematici,ja bi vec trebo rokat phil iveya i ilsidura u HU kako ovi mene rokaju. Prvi put otvorili poker,neznaju ni koja je razlika izmedju raise i all-in...