Re: TT, relativno duboka faza turnira $5,50
kako onaj prezivi JQ vs. JJ, vec bi bio ft... Kakav ti je image na ovom stolu?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
kako onaj prezivi JQ vs. JJ, vec bi bio ft... Kakav ti je image na ovom stolu?
hahahah ubijas ga... aj postaj ako nije problem kad stignes
7d9d sam imo ono di sam callo mercya
pogodio 7 na flopu, 100% uvjeren da nema Q, chekiro da cbeta i onda rr
e da, snimam video, bit ce u 2 djela jer sam kreten na krivi mic prico prvih 15 minuta mislim , pa neznam kolko ce se cut
čestitam!
šteta na ovoj zadnjoj ruci
steta... ali nije ni 800$ lose . svaka cast
sta si ima predzanju ruku? QJTQ??
steta za zadnje dvije ruke,kad je moram na turnu foldati na QJTQ na stolu i onda onakav aut,steta..cestitam na dobitku
Adzi, veliki rezultat, preko 3k ljudi! Manje nismo očekivali
nisi valjda razbia monitor??
propucat cu se. Mogo sam lagano uzet 3. mjesto i 1,5k al ne, ja moram ispast 5. i uzet 800.
Hand prije ispadanja sam imo Ad9c, flop TJdQd i to sam lose odigro, na njego bet sam trebo raisat, pa bi vidili di sam, ovako kad sam callao nisam imo nikakvu informaciju na cemu sam. Turn Q on beta ja foldam
Bust hand, on UTG raisa, ja gurnem (KRETEEEEEEEEEEEEN) sa AQo a 2 shortstackera jos imaju i on snap calla sa AK
Mislim da ne treba biti tužan, ipak je to veliki rezultat. Šteta je šta su bila još dvojica sa dosti manjim stackom, ali znam da je teško baciti AQ u takvoj situaciji. Na identični način sam ja isapo deveti neki dan...
Još jednom, bravo Adzi!
nisi valjda razbia monitor??
Nisam, ne radim takve stvari kad tiltam, cak i ne tiltam, nego jednostavno budem malo ljut na sebe kojih 20 sekundi i onda me prodje.
Al jos uvijek sam ljut na sebe zbog ova 2 handa. Prvi je bio push, drugi je bio flat call i onda vidit sta cemo na flopu. Ona 2 shortstacka su takvi sreckovici da je to strasno. Ode $800 u vjetar
zamorano11 napisao:nisi valjda razbia monitor??
Ode $800 u vjetar
Gledaj to ovako: sjelo 800$ na račun i bit će ti lakše. Siguran sam da ovo nije jedini FT na kojem češ sjediti
Dojam nakon prospavane noci.
Mogo sam bolje odigrat ta 2 spomenuta handa (A9 i AQ). Neznam sta mi je bilo da sam guro 1,8 mill (30 BB!!!!!!) sa AQ a bila su 2 shortya sa po 13BB i 9BB. To me kostalo minimalno 3. mjesta i dodatnih $800. No, idemo dalje grindat, nadam se da ce biti jos FT-a i da necu radit takve gluposti.
Sad odo na kolokvij
Zadnji popravljao Adži (23-01-2010 08:29:51)
Ekonomija u OS
prijava odnosno registracija za objavu odgovora