ma ne zamarajte se spamom i offtopicom, mene ne smeta. ipak pricamo o tri zgodne cure, ako me one spamaju, sve im oprastam.
dabac- slazem se, i meni se nekad digne kosa na glavi, jer novinari vole dijeliti titule. a sto se tice cura, one nisu problem nego ugodna novost u svijetu pokera. i kao sto je vec netko rekao, promoviraju poker, sto je dobro. problem je u novinarima koji nemaju pojma o cemu zapravo pisu.
u zadnjih par godina, jutarnji je Brunovica proglasio prvakom europe, o meni su pisali u 24h da sam rekao da zaradujem vise od igraca Dinama i da idem na Bahame s nekom manekenkom?! pa je index.hr imao komentare za T. Pasalic kako je najbolja pokerasica u Hrvatskoj, itd. niti je Brunovic pored svih svojih lijepih rezultata bio prvak, kralj europe, niti sam ja rekao da zaradujem bolje od igraca Dinama, niti je Tatjana rekla da je najbolja igracica u Hrvatskoj. Isto tako koliko sam upoznao Hanu, ona ni priblizno nije hvalisava osoba. Ali novinari...
Uvijek su u potrazi za senzacijama, pompoznim naslovima, jer to se cita. Opcenito, novinarima bi bilo bolje da se okrenu pravom novinarstvu, kakvo je bilo prije. Ako vec obraduju neku tematiku, kao sto je npr. poker, trebali bi se vise informirati. Kad pisu, kao da rade po nekoj teskoj sabloni, ne razumiju na primjer da je u pokeru tesko reci tko je najbolji, itd.
Zato vas molim, ako nesto vidite o meni u novinama, uzimajte sa rezervom. Posebno zanemarite naslove teksta, oni su najgori, hehe.
P.s. Naravno da postoje i kvalitetni novinari. Problem je dosta i u citateljima, koji vise vole neke clanke koje ce ih zabaviti na jednu minutu, nego im dati neki duzi, zahtjevniji osvrt na neku temu.
Zadnji popravljao moremore (23-01-2010 20:01:21)