Tema: Novi Instant Cash Loyalty Program na Noiq Pokeru
Od prvog Studenog na NoiQ Poker-u dostupan je novi sustav nagrađivanja igrača pod imenom Instant Cash Loyalty Program ...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » PokerPro promocije » Novi Instant Cash Loyalty Program na Noiq Pokeru
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Od prvog Studenog na NoiQ Poker-u dostupan je novi sustav nagrađivanja igrača pod imenom Instant Cash Loyalty Program ...
mene sad zanima ako sam na onih 30% rb-a,jel ima kavih promjena,jer ne kuzim...
mene sad zanima ako sam na onih 30% rb-a,jel ima kavih promjena,jer ne kuzim...
Za sve igrače koji su na NoiQ registrirani preko PokerPro-a ili će se registrirati sistem ostaje isti znači imate i dalje fiksni 30 % rakeback no dobivate i novu opciju da se prebacite na novi Instant Cash Loyalty Program umjesto standardnog rakebackea.
sad sam izracunaj sta ti je bolje, ovo je slicna stvar ka i sa norcidcon
Jel ista fora ko i na pokerstarsu? Ako dosegnem ovaj mjesec 6. level cijeli sljedeći mjesec sam 6. level,pa onaj treći mjesec ovisno šta napravim ovaj drugi?
Jel može neko napisati gdje je granica gdje ovaj sistem postaje profitabilniji? (na napravljeni rake mislim)
Kolko sam ja gledao po tablici level 8 ima oko 40 % rb-a. Mislim da će većini bit isplativije ostat na 30 % rb-a a pogotovo onima koji jako malo rakea rade ...
6. 28%
7. 33%
8. 40%
To je pod pretpostavkom da je odgovor na moje pitanje "da" i da mjesec pocnes na tom levelu.
Jel ista fora ko i na pokerstarsu? Ako dosegnem ovaj mjesec 6. level cijeli sljedeći mjesec sam 6. level,pa onaj treći mjesec ovisno šta napravim ovaj drugi?
" Za sve igrače koji su na NoiQ registrirani preko PokerPro-a ili će se registrirati sistem ostaje isti znači imate i dalje fiksni 30 % rakeback "
"Napomena : Promjena VIP programa utjecala je i na uvjete za osnovni rakeback od 30 %. Po novim pravilima isplata će biti rađena jednom tjedno (svaki petak) ali i novost je minimalna isplata od 10 € što znaći da biste dobili rakeback za taj tjedan morate platiti minimalno €33,33 rakea da biste u petak dobili rakeback za prethodni tjedan."
Pitanje: Da li igrači koji se danas registriraju preko Poker pro moraju imati 33.33 eura rakea tjedno da bi dobili rakeback 30 % ili mogu dobiti rakeback neovisno od toga koliko su rakea imali u tom tjednu ?
Zadnji popravljao nkotb (09-04-2012 20:05:19)
Za flat 30% deal je minimalna isplata 10€.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora