Tema: krenulo je...odjednom :D fish on fire!!!!
pozdrav...prije nepunih mj dana nabasao sam na ovaj forum..sada kad citam svoj prijasnji topik neznam dal bi se plakao ili smijao.. .par dana nakon sto sam napisao temu nabavio sam knjigu harrington na hr..narucio sam preko frenda u hr,inace sam iz bih..
knjigu sam doslovno progutao u jedan dan...citajuci je osjecao sam kao da mi neko govori ono sto vec znam,ali ni sam neznam zasto nisam tako igrao...procitao sam je do sada puno puta..i citam je svaki dan iznova
igram vecinom stng i turnire..dnevno igram oko 12 sati,prosjek mi je 30-50 turnira dnevno..moram priznati da drustven zivot je n a nuli otkad me je krenulo..svejedno sada cekam jednu lijepu isplatu pa vodim curu negdje na putovanje..da se iskupim malo jednostano otkad sam procitao knjigu imam osjecaj da vladam igrom..vecinu turnira sto igram zavrsim u parama.eneznam dali je to neki sick run ili jednostavno da sam ovladao igrom..uglavnom ide mi ekstra..za dokaz prizlazem i graf..
takodjer zelim se zahvaliti decu ,i robi na korisnim videima..vecina ostalih forumasa mi je bezveze..ponajvise iz razlohga jer pisu gluposti...imam osjecaj kao da mnogo njih hoce da kaze naopako..ne kazem svi..naravno..ali dosta odgovora nadjem od puno forumaasa koji imaju vele postova i imam filing da samo seru..to je jedan od razloga sto ne zelim aktivno sudjelovati na forumu..ali svejedno vas povremeno citam..upravo sam zavrsio sess za danas i u plusu sam neki 500 dolara...pa kontam eto da napisem neki post cisto da pokazem pocetnicima da nije nemoguce da se nauci i ovlada igrom..
ja sam dosta dugo igrao i gubio..kada sam nabavio knjigu sve se promjenlo..pogledao sam i par videa odavde.
i sad nezz da li je to sreca ili znanje ali ja sam u 20 dana dobio 8000 S .osvojio sam 5 vecih turnira dosta sam puta zavrsio na ft..i ukešu..igram i mtt a redovan sam na sngo 20 -30.cesto pravim i izlete na vece limite jer ne postujem bas brm u prevelikoj mjeri .prije mi je falilo dosta i discipline ,a sada ne odstupam od svoje igre ni kada izgubim kao favorit.jednostavno slj turnir igram iznova,postujuci pravila..
hocu da kazem onima koji tek pocinju da je najvaznije naci dobru literaturu,odrediti svoj 1a slil igre i mixati povremeno sa drugima..moj stil je nesto izmedju konz i agr..na trenutke kad sam chip l bude i hiper agr..eto moji dragi forumasi pozzz i savjet da ne slusate svakoga na ovome f bez obzira kolko postova imao,jer puno ih samo sere...a malo dobiva..jos jednom hvala decu i robi za videee a uskoro cu i sam snimiti jedan video te ga postaviti ovdje ili na jtb...pozzz iz mostara i sretno svima..nista nije nemoguce kada se ima zelje i motiva..a naravno i treba truda i strpljenja...