Tema: Parlamentarni izbori RH 2011
U nedjelju odlučujemo tko će nas vodit idučih 4 godine, dali ćete izači, za koga glasati ? Koje je vaše mišljenje na sve ovo?
Ja sam samo siguran da neću ni za HDZ ni za kukuriku koaliciju.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
U nedjelju odlučujemo tko će nas vodit idučih 4 godine, dali ćete izači, za koga glasati ? Koje je vaše mišljenje na sve ovo?
Ja sam samo siguran da neću ni za HDZ ni za kukuriku koaliciju.
HSLS
pa vuca budimo ozbiljni ali mislim da će on dobit mjesto u saboru jer je ljudima pun k svega a i nije velika razlika izmedju vuca ili koje kakvih klauna u saboru jel .. tko god dosao na vlast crno nam se pise jer smo duboku u ovnima..
definitivno vuco ftw
najbitnije je izaci i glasati, tako da kasnije imamo pravo kukati
Ne najbitnije je ne izači i ne glasati pa se onda buniti ili glasati za nekoga( kao što će sad biti Kukuriku koalicija) pa poslije srati po njima a izabrali ih.
Mislim da se Vuco izdero "Tko ne glasa za Vucu ne diže mu se kurac" da bi dobio više glasača nego ovim nekim pokušajem ozbiljnog pristupa
za poker profiće najbolje je da ostane hadeze
???
Možeš reć zašto? Ja se dvoumim između HSLS i AMD (Agenda mladih demokrata) makar mi nitko nije nešto dobar, pa budem za bilo koga ako mi odgovara osobnim interesima .
vjerovatno je mislija na to da ako ostane hdz da nista od poreza itd. ali to je cista glupost pa ono...
ja cu za don ivana grubisica, a da nema njega za vucu...
Zadnji popravljao ST_Mangup (03-12-2011 17:26:40)
Ja cu za Alena Bokšića...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora