Tema: Table Ninja dodana uz Holdem Manager
Nedavno, popularni program za tracking i analizu Holdem Manager, poceo je ukljucivati i besplatnu 30-dnevnu probnu verziju Table Ninje
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker vijesti » Table Ninja dodana uz Holdem Manager
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Nedavno, popularni program za tracking i analizu Holdem Manager, poceo je ukljucivati i besplatnu 30-dnevnu probnu verziju Table Ninje
Prezadovoljan sam sa Ninjom i 100% cu je uzet kad mi free trial bude pri kraju
Toplo preporucam svima koji multitableaju
A jel moze neko tacno da mi kaze sta nudi taj program. Mislim kako ti on to pomaze?
Ima puno postavki koje ti automatski slažu ili betove ili ti se automatski otvaraju stolovi i sjeda za stolove i još puno puno toga.
Pogledaj na njihovom sajtu: www.tableninja.com
A ja recimo imam HEM Small Stakes i da li mogu da uzmem tu trial verziju od 30 dana? Roba jel ti koristis ovaj program? Ako koristis koliko ti pomaze?
A ja recimo imam HEM Small Stakes i da li mogu da uzmem tu trial verziju od 30 dana? Roba jel ti koristis ovaj program? Ako koristis koliko ti pomaze?
Uzmi si ninju trial. Malo se igraj s postavkama i skužit ćeš gdje će ti sve koristiti.
Meni recimo otvara stolove i odmah sjeda na njih, automatski ti priprema betove na bilo kojem streetu. Automatski klika na svim stolovima timebank.. itd, itd.
jel postoji razlika ove i onog triala sta se moze direktno sa njihovog sajta skinit?
jel postoji razlika ove i onog triala sta se moze direktno sa njihovog sajta skinit?
Ne bi trebalo biti razlike.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora