spojiš monitor s ovim kablom od drugog monitora (s kojim je sve u redu), prvo na jedan ulaz, pa na drugi i ako je uvijek isto tj. loša slika onda je monitor u cu ili ima neki problem kompatibilnosti s atijevom grafom.
moj frend je kupil led samsunga jedan specifčan model i imal je isti problem. Neznam koji je točno model nije ni bitno, uglavnom na netu sam našo da je poznato da taj monitor ima problem s atijevim grafama, mutna slika, problem dobit full rezu itd.
Ali također je rečeno da se da to riješit kad se poigraš postavkama.
Uglavnom on je imao full rezu ali lošu sliku, ja doneo svoj vga kabel (d-sub) origigi od samsunga, malo deblji od onih standard, i slika je bila ok. kad je spajal sa svojim dvi ili vga kablom bila je mutna i titrala.
Neznam, trebaš nekog kolegu ko se kuži pozvat doma da se isprobaju te neke osnovne stvari, ovak je teško prek foruma.
Kaj se tiće drivera mislim da to nema smisla osim ak je kartica poznata po nekom bug-u, ali to bi se onda brzo našlo na netu.
Mislim to je plug and play, nema tu puno filozofiranja. Brijem da ti imaš neki problem kompatibilnosti ili jednostavno neispravan monitor.