tema za mene, samo neu puno pisat jer stvarno nesmin sirit parova a ni ideje
mislija san da je 4ladx otvorija temu, ali nije ni bitno... evo jedan (pijani ) c/p PM-a ...
ufff. nadrkan san trenutno, pa ukratko...
lamar odom u dallas, u la mcroberts i par klosara, znaci la je adio najgori posal su napravili, stern in nije pustija transfer paula i howard osta u orlandu, lac je dovea paula, blillupsa i butlera od bitnih, griffin ce sad silovat ovu sezonu, a i jordan napokon poludija, tako da ih jedva cekan vidit u pravin utakmicama, sad su ubili la u pripremnin... new york dovea chendlera i sad napokon imaju cebtra samo sta po meni billupsa niosu smili pustit, boston nista, cak su pustili westa i davisa, idioti... chicago ostavija istu momcad + rip hamliton odlicno pojacanje, noh prominja momcad paul i west ca, dosli kaman, gordon, aminu, sad napokon imaju pravu momcad i po meni bi mogli bit iznenadenje, jamal craford iz atlante u portland, samo eto opet portland problemi s ozljedema, dalambertu u hustona, miami dovea currya ka centra, minesota sa rubion i onin s drafta bloka mi je mozak napokon mogu ucinit korak naprid, netsi nisu uspili dovest nikoga unatoc jebenin ponudama, sad in brook lopez slokija stopalo, ali neka, ujebema me prosle sezone... gs nista posebno... a to je to od bitnih nekih transfera, rukiji mi se pare odlicni, irving je u clevlenda steta jer je ok igrac, sakramento sad sa evanson i kembon su ok ekipa.. kapetan jackson u baksima, maggete put charlotea, koji je dobija odlicnog igraca sa drafta... toronto smece i dalje
sta se tice brajanta ima bit da ce igrat, samo neznan sta mu to triba riskira cilu sezonu + svi doktori mu govore da ne igra.... value je bija na toj utakkmici samo ne na LA (ali asd je sve popadala, pa je value dosta manji)
miami (nazalost9 1. favorit, dallas drugi, pa tek onda ostali, kao dogove koji mogu cak i osvojit vidin NY i Oklahomu...
po meni je dallas isto bolji nego prosle sezone, samo eto neznan bas oce dirk zadrzat isti ritam...
bas me je drago da ima jos zaludenika sa NBA (iako san zna, ali eto)
luđa