Tema: Postani PokerPro! Coaching by roba59
Želiš profesionalno igrati poker? Dosta ti je igranja dosadnih microlimita? Želiš odmjeriti snage s velikim igračima i pobijediti ih? Ako si potvrdno odgovorio na barem jedno pitanje, ovo je tvoja prilika.
Ovdje postajte kritike, prijedloge, pitanja...
FAQ:
Koliko bi bio neki minimum sati coaching sessiona mjesečno?
Mislim raditi coaching sessione barem jednom tjedno. Ali to su samo coaching sessioni. Ja ću bit na skype-u i tamo ćeš me bilo kad moći pitati bilo šta.
Da li mogu poslati handove koji me muče pa da ih prokomentiras, iako ne traje coaching session?
Cijeli koncept je zamišljen da se najčešće na coaching sessionima radi teorija i to je mali dio svega. Slagat ću grupe tako da 'slični' igrači budu u istoj grupi, pa da i vi izmedju sebe možete komentirati handove i teorije. I ja ću biti dostupan na skype-u pa ćete me moći pitati bilo šta.
Grupni session - odnosi li se to na grupu od 3-4 igrača ili 10+ igrača?
3-4 igrača. Ne vjerujem da je uopče moguće napraviti coaching session od 10 igrača preko skype-a, osim neki dosadni gdje ja samo govorim.
Da li će biti različiti program za micro i low stakes igrače?
Da, naravno da će biti različiti program. Micro stakes igrače muće neke stvari koje su low stakes igrači davno savladali.
Odabrani igrači su:
Grupa 1:
antoniob
zamorano11
Cika_OS
ivan031
Grupa 2:
cgreen
zvjezdan
Tonac
durrrko