Re: Downswing
moji postovi su se mozda doimali nekima kao whine/flame w/e uglv da razjasnim par stvari
@roba krivo si shvatio moj post, apsolutno se slazem da je besplatno coachanje neprofitabilno - uopce nisam ni mislio da bude besplatno - ali ruku na srce onaj tko igra 100nl+ nema bas nekakve koristi od micro coachanja u $$$ osim pokazivanje dobre volje i slicno(uopce nije ni bio naglasak o tome nego o ovome u vezi akaunta koji mora bit otvoren preko pokerpro-a i ovo u vezi s blogom i slicno al nebitno)
i da ne vidim zasto bi moj prvi post bio smijesan uopce - to je realna slika mog stanja i prosjecnog stanja novijih micro igraca koji se trude, nismo vise u 2008. gdje fish calla bottom pair 3 streets a mi salutiramo sa ATo
nisi ti meni baš jasan..nema veze...zašto bi njega bolio ku... za nas koji se mučimo na mikrolimitima,koji ih ne možemo savladat...
covjek se ponudio,njegova zarada je zapravo tu mizerna,nebitna...čovjeku je stalo do pokera,da nauči igrat ljude,da im pomogne...
evo da ga pohvalin,roba svaka ti čast za ovo...i nadam se ću bit među izabranima
Zadnji popravljao sejmen (30-12-2011 21:15:55)
https://www.youtube.com/channel/UCIAXxV 3FMwGHgFpA