roba59 napisao:Preflop: do kolko raise?
Flop: ?
Turn: ?
preflop - rejz do nekih 1.35$. bb-ov call bi mogao značiti da ima neki par 77+, moguće i manji par jer nas ima na poziciji i može lakše igrati, sjutane konektore, sjutane broadwaye, i recimo A7s+, A9o+. i moguće je da nas ne shvaća previše ozbiljno jer naš rejz izgleda kao squeeze
flop - dvije opcije po meni. cbet između pola pota i 2/3 pota se čini logičan, s obzirom na flopani gutshot i strukturu flopa. kad bb calla, najčešće će imati barem 1 par, a rjeđe ace high s nekim solidnim kickerom. mislim da će ace high sa slabim kickerom i lošije foldati.
druga opcija je check sa idejom da ne igramo veliki pot OOP i da damo bb-u priliku pokuša ukrasti pot sa slabijim od našeg AJ, dakle jedan bet bih sigurno callao.
prva opcija mi se čini puno bolja.
turn - turn je stativa. mislim da je ovdje bitno i kakvi smo mi do tog trenutka bili za stolom, tj. kakav je naš image. i imamo li kakvih sukoba već sa bb-om. ovdje je velika dilema, da li second barrel ili check. second barrel će bb vjerojatno callati ako je callao flop jer ga ta 4 neće prestrašiti. a s druge strane, check ima dosta smisla, jer će protivnik vjerojatno s nekakvim srednjim parom ići na check behind, dok bi mu bet polarizirao range.
ako bi checkirali, a bb betao, mislim da ima smisla callati taj bet i checkirati gotovo svaki river i onda donijeti odluku.
ako bi opalili second barrel, dobili call, a na riveru opet kompletno fulali, onda je na riveru nova zeznuta odluka, gdje bi nekad opalio treći barrel, a nekad odustao, što opet ovisi o protivniku i mom image-u.
Small stakes poker is like your birthday: everyone calls you, which is supposed to be nice, but it ends up getting annoying.