Re: Opčenita pitanja za HM
je li moguće sada kupit hem1 a ne hem2? ili jel se moze paralelno imat i jedan i drugi
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice Natrag 1 -¦- 28 29 30 31 32 -¦- 40 Naprijed
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
je li moguće sada kupit hem1 a ne hem2? ili jel se moze paralelno imat i jedan i drugi
kolko se sjecam zadnji crack za hem je bio jos za 1.11 verziju ako se ne varam tako da cete se nacekat ako budete cekali novi crack
1.12.03 je zadnja crackana verzija HEMa i do sad je podrzavala sve klijente savrseno
Od update-a danas na PS-u nece mi se HUD upalit na 1.11 crakiranoj verziji, neko zna sto je problem?
jel HEM 2 isto treba updatati ili radi i dalje na starsu?
Ok, koliko sam skuzio radit ce hud sa crackiranom 1.12.03. verzijom HEM-a po prici 2-3 stranice u nazad. Moze link za crack i/ili objasnjenje za tu novu verziju, drugim rijecima sta da radim za 1.11.0 verzijom. uninstall ili ? tnx na pomoci decki
Ok, koliko sam skuzio radit ce hud sa crackiranom 1.12.03. verzijom HEM-a po prici 2-3 stranice u nazad. Moze link za crack i/ili objasnjenje za tu novu verziju, drugim rijecima sta da radim za 1.11.0 verzijom. uninstall ili ? tnx na pomoci decki
HEM vise ne radi sa zadnjom crackanom verzijom (1.12.03) na Starsu
Rjesenje:
HEM 1 update na 1.12.09
HEM2 update na 2.2.0.0.6023
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate.exe
Ako imas crackanu verziju onda ti nema pomoci big_smile (odnosno moras cekati da neko cracka novi updejt)
Uzas, a taman sam postao ovisan o HUD-u i poceo ga koristiti u igri kako treba. -_-
Nadam se da ce uskoro izaci nova crack verzija.........
Zadnji popravljao 11331133 (10-01-2012 09:24:42)
need help...
Na SNG sve funkcionira kako treba ali na MTT-ima mi HEM uopce ne registrira rebuys,finish,size,$ won,$ EV won???
ostatak(BI,start time,time) funkcionira kako treba...
Zanima me kako pojedinačno filtrirati 9man sng 7$ i turbo 9man 7$, te 3.3r 180 man u HM2. kad god probam filtrirati nestanu mi svi rezultati iz tih navedenih turnira i ne prikazuju se tako da vjerojatno neš krivo stavljam u filterima jer sam odigrao dosta tih igara.
Zadnji popravljao Skrbo (11-01-2012 17:51:34)
evo taman da ću napisati da mi ne radi HUD...isto crackana verzija...ajde ako netko riješi ovaj problem,da pomogne i nama ostalima....
need help...
Na SNG sve funkcionira kako treba ali na MTT-ima mi HEM uopce ne registrira rebuys,finish,size,$ won,$ EV won???
ostatak(BI,start time,time) funkcionira kako treba...
nema smisla koristit hem za mtt...
ma znam da nema previse smisla ali meni treba radi grafa posto trebam poslat sve skupa sta sam igrao u mjesecu,a ovako mi fali masu toga (pogotovo $$$) pa je graf pogresan...
anybody???
Traži audit od PS-a.
ne radi HUD na starsima.
jel opet do njihovog updatea?
jel original ili je crack ham , ako je original trebaš instalirat update 1.12.09 http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate.exe
nije do hema, starsi su u novom updatu iskljucili save HH.
rjeseno
nije do hema, starsi su u novom updatu iskljucili save HH.
rjeseno
kak si to rješio? imaš original hem?
Trail verzija hema.
na starsima pod options imas za ukjlucit opciju da it savea hand history. S najnovijim updareom ti je po defoaltu iskljuceno. Mora ti biti ukljuceno
imam jedna problem,HEM mi ne ucitava ruke ako odmah nakon sto je odigrana ruka ja ili netko drugi ko je sudjelovo u ruci izadu sa stolu odmah nakon ruke,dok ju on jos nije ucitao
cesto se dogodi kad uzmem nekom stack da odma izade sa stolu ,pa mi krivo hem onda pokazuje,dosta se gubi tu
imam jedna problem,HEM mi ne ucitava ruke ako odmah nakon sto je odigrana ruka ja ili netko drugi ko je sudjelovo u ruci izadu sa stolu odmah nakon ruke,dok ju on jos nije ucitao
cesto se dogodi kad uzmem nekom stack da odma izade sa stolu ,pa mi krivo hem onda pokazuje,dosta se gubi tu
Sitoutaj i pričekaj da se podijeli slijedeća ruka, ako ne HEM nema kako učitati ruku.