Tema: call ,fold ili shove?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
neki statsi?
tek je došao za stol, imam na njemu 30 ruku
Raise do cca 35k i shove river.. mislim da se hand odigrava sam od sebe
3 bet turn, 4bet/shove... river call.. ak sigurno nije limpa, dok a4 ulazi u range.. ides li all in samo te full zove.. osobno ovo nebi folda nikad pa ni tad, al da si skratis muke 3 bet turn, ako on 4bet izi all in
Raise do cca 35k i shove river.. mislim da se hand odigrava sam od sebe
rejzao sam 40 k i snap call od njega, a river 4...
ja bih pf foldao al kad si vec call-o, onda bih vec na flopu c/r a turn bih se stack off-o
ja bih pf foldao al kad si vec call-o, onda bih vec na flopu c/r a turn bih se stack off-o
Slažem se za pf fold,al ne sa sb još 2k u sočan pot. jbg malo kockanja,a ruka se razvila u totalno sranje
nznm u zadnje vrijeme sam dosta deep na turnirima i upravo zbog takvih oddsova i situacija poput tvoje da udjes u takozvan "socan pot" si sjebem cijeli turnir i to sam poceo izbjegavat...
@ST_Mangup "3bet" = TRECI BET, mi nemozemo 3betat turn. Villan beta turn a mi mozemo raisat (2betat) i tek onda villan moze re-raisat odnosno 3betat. Prije flopa blindovi su prvi bet, neciji raise je drugi bet pa je onda re-raise 3bet. Jednom ti je vec netko objasnio ali vidim da nisi shvatio pa evo valjda je sad ok.
Tonac napisao:Raise do cca 35k i shove river.. mislim da se hand odigrava sam od sebe
rejzao sam 40 k i snap call od njega, a river 4...
c/f i gg
btw gore u replayeru pokazuje da si c/c turn
p.s ne igram turnire pa mozda grijesim ali ovo ne moze bit pf fold
Sry moj bed,gledal sam drugu ruku,c/c sam turn. uglavnom 5 sati igre da se ovako sjebem za pol stacka
Zadnji popravljao nenadjebiv (15-08-2011 17:57:01)
kako mislite foldat prf zaboga. I sta je bilo na kraju. Ja mislim da bi chek call turn, i chek shove-a river.
EDIT: vidim sad da se četvorka duplo uparila pa tako da neznam sto bi na riveru
Zadnji popravljao chillin (15-08-2011 20:43:02)
mislim da pf call nije loš. turn svakako raisat i prihvatit all in . ako nakon toga raisa na rvr izleti 4 bojim se da je c/f jedino rješenje
@ST_Mangup "3bet" = TRECI BET, mi nemozemo 3betat turn. Villan beta turn a mi mozemo raisat (2betat) i tek onda villan moze re-raisat odnosno 3betat. Prije flopa blindovi su prvi bet, neciji raise je drugi bet pa je onda re-raise 3bet. Jednom ti je vec netko objasnio ali vidim da nisi shvatio pa evo valjda je sad ok.
ma ok, ali skuzili su ljudi poantu.. i btw svaki jebeni video pa cak i ovdi ovakve sitvacije nazivaju tribetom.. neda mi se sda vadit isjecke al je!!! niakd nisan cua izraz sekbet ili sekund bet ili sta vec.. sta je onda pravilno ri rjez, pa on tribet itd.. blah.. mrzin engleske izraze hehehehe
nije ok jer nije 3bet i moze primjer tko to u videu govori
Zadnji popravljao Andre_787 (15-08-2011 22:46:32)
jaajajajajajjajaaj neda mi ase trzaait, ok falija san glup san ubijte me LOL.. bitna je poanta a opet se slazemo samo opet 3bet sekund bet itd.. neda mi se kopat, al ako uvatin volje budem... smrt tribetu
neda mi se kopat, al ako uvatin volje budem...
Mislim da bi to bila jako dugacka potraga
ST_Mangup napisao:neda mi se kopat, al ako uvatin volje budem...
Mislim da bi to bila jako dugacka potraga
ocito bi bila suluda potroga heeh
kako se onda to zove, a jos bitnije kako se to zove u hudu....rejz to cbet or???
U holdem manager statsima raise turn cb
preflop: blindovi su 1. bet, 2. bet je rejz, rirejz je 3bet i tako dalje...
postflop: bet -> rejz -> 3bet
U HEM-u se 3bet isto zove 3bet bar mislim. A u ovom handu raise na turnu bi bio kao sto je Shane napisao.
Kao sto je Tilt napisao
Prvo ulaganje= bet
Drugo ulaganje= raise
Trece ulaganje= 3bet (aka re-raise)
Cetvrto ulaganje= 4bet
itd..
Prije flopa blindovi su prvo ulaganje.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora