zarinjo napisao:a ti ode pricas pizdarije..jer neces dobit stake na temelju mene i mojih gafova nego na temelju svojih rezutata
Da,da. Daj odrasti. Kad počne kružiti priča da su igrači iz Hrvatske skloni scammanju, a nisi prvi iz Hrvatske o kojem se piše na jednom velikom ozbiljnom forumu da je scammer, naravno da će to drugima unatoć njihovim rezultatima otežavati dobivanje stejka. Tako funkcionira svijet, ljudi su skloni predrasudama, a takve akcije kao tvoja, a iskreno, boli me ona stvar što i zašto se dogodilo, sigurne ne gura hrvatsku pokerašku scenu u dobro svijetlo. Jedino što važi je da se tvoje ime povlači po forumima u negativnom kontekstu, a na kraju može imati negativne posljedice i za druge, ni krive ni dužne, jer se bude reklo, on je iz Hrvaske kao oni scammeri. Uz to znam i osobno ljude kojima si dužan novce, pa zato bi ti bilo bolje da šutiš. Ako si već takva ljudina kao što se predstavljaš, umjesto da se prepucavaš po forumu, jednostavno riješi te stvari. Ne radi mene, čovjeće, boli mene ona stvar, nego radi samoga sebe , pa tebe prozivaju.
Zadnji popravljao KresimirS (07-01-2012 15:45:16)