Tema: dosta je bilo kurvanja ilitiga PokerPro Coaching projekt...
Kurvanje od kurva...od engleskog whore..
Postoje razne definicije termina bonus whoring ali evo jedna koja zvuci zgodno ![]()
Poker bonus whoring is the art of harvesting multiple bonuses with a minimal investment. ![]()
Naslov je takav jer je to u biti ono što je obilježilo moju "poker karijeru" do sada. Nije me pretjerano ni zanimao napredak u igri nego sam isključivo bio fokusiran na to..čišćenje bonusa preko raznih siteova. Bilo da je riječ o no dep. bonusima, kickback bonusima, raznim promocijama i slično.
Ali eto..svemu dođe kraj pa tako i tom mom hobiju. I taman kad sam odlučio poraditi malo više na svojoj igri, povećati volume i pristupit pokeru malo odgovornije na PokerPro forumu osvane obavijest o natječaju za coaching. To mora da je bio neki znak ![]()
I tako..prijavio se...prošao natječaj i sad sam tu.
Glavni cilj projekta, za mene, je poboljšat igru, povećat volume, eliminirat tilt ( ili barem smanjit na podnošljivu dozu). Nadan se da će mi ovaj dnevnik na forumu pomoć malo i dat dodatni osjećaj odgovornosti jer nije baš ugodno stavljat ovako jadne grafove pored svih ovih superstar igrača ![]()
S igrom sam počeo 11.1., početni roll je $397, krećem od 10NL na Goalwinu. Prvi tjedan je završen. Počeo je dobro i onda još jednom u nedjelju sve vratio na početak...pa i malo prije početka
Tako da prvi tjedan i nije pokazao neku značajnu razliku, ali kako vrijeme bude odmicalo valjda će i moja glava posložit bolje neke stvari i prestat radit gluposti.
Uživajte
*još je jedan dodatni BI minusa koji nije trackan zbog nekih problema sa internet vezom.
Trenutno stanje : $379

Nije ipak sve bilo toliko loše ove nedjelje pa je malo zadovoljstva donio Diego Milito ![]()
Zadnji popravljao zamorano11 (16-01-2012 03:09:40)