Tema: dosta je bilo kurvanja ilitiga PokerPro Coaching projekt...
Kurvanje od kurva...od engleskog whore..
Postoje razne definicije termina bonus whoring ali evo jedna koja zvuci zgodno
Poker bonus whoring is the art of harvesting multiple bonuses with a minimal investment.
Naslov je takav jer je to u biti ono što je obilježilo moju "poker karijeru" do sada. Nije me pretjerano ni zanimao napredak u igri nego sam isključivo bio fokusiran na to..čišćenje bonusa preko raznih siteova. Bilo da je riječ o no dep. bonusima, kickback bonusima, raznim promocijama i slično.
Ali eto..svemu dođe kraj pa tako i tom mom hobiju. I taman kad sam odlučio poraditi malo više na svojoj igri, povećati volume i pristupit pokeru malo odgovornije na PokerPro forumu osvane obavijest o natječaju za coaching. To mora da je bio neki znak
I tako..prijavio se...prošao natječaj i sad sam tu.
Glavni cilj projekta, za mene, je poboljšat igru, povećat volume, eliminirat tilt ( ili barem smanjit na podnošljivu dozu). Nadan se da će mi ovaj dnevnik na forumu pomoć malo i dat dodatni osjećaj odgovornosti jer nije baš ugodno stavljat ovako jadne grafove pored svih ovih superstar igrača
S igrom sam počeo 11.1., početni roll je $397, krećem od 10NL na Goalwinu. Prvi tjedan je završen. Počeo je dobro i onda još jednom u nedjelju sve vratio na početak...pa i malo prije početka Tako da prvi tjedan i nije pokazao neku značajnu razliku, ali kako vrijeme bude odmicalo valjda će i moja glava posložit bolje neke stvari i prestat radit gluposti.
Uživajte
*još je jedan dodatni BI minusa koji nije trackan zbog nekih problema sa internet vezom.
Trenutno stanje : $379
Nije ipak sve bilo toliko loše ove nedjelje pa je malo zadovoljstva donio Diego Milito
Zadnji popravljao zamorano11 (16-01-2012 03:09:40)