Re: Mkontinent nema dalje života u svemiru
hmmmm SN!
1fishboon
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Predstavite se » Mkontinent nema dalje života u svemiru
zasto ak vec mislite da je troll pitate username kad je ocito da nece dat. dajte mu uvjet da screenshota hem/grafove/summary po igrama, neki kurac, al da se vidi na dnu datum iz windowsa a nek zacrni username i bok. ak to nece napravit ban i gg
napali ste čovjeka, a možda vam je samo htio neku magnetsku dekicu ponudit
neces postat nick,to jos nekako mogu progutat,al da neces postat neki SS ili graf ili statse to je debilno i nekuzim kak onda ocekujes da ti ljudi pomognu...
ak je neko tu onda ego triper to si onda ti prijatelju...
Zadnji popravljao Mich_Bjukenon (26-01-2012 08:34:55)
1.Ja san fetivi splicanin za razliku od 60% vlaja i ercegovaca u Splitu šta me uću inace kako govorit(neman ništa protiv njih) samo nek mi ne pametuju šta znaci bit splitski fetivi tovar i blitvar jer ja to sve jesan sa ponoson!
2.Rega san se,prestavija i otvorija pitanje,od foruma nisan dobija ništa osim budalaština,na temu ovde izgleda niko nema ništa za rec
3.Reka san da cu dat username al ne nakon prvog dana,svakoj pici i pod kojin uvjetima,niste napisali ni jedno slovo vezano za temu a jahali bi na mojin statsima,sve po zaslugama ide,nema mukte više ni rizle žicat a kamoli šta drugo
4.Razočaran san totalno forumon,kakve reklame po netu a kad zagrebeš nula bodova,mehhh
ma lik je ok, 100% HS player
skupa igramo nl1000 +
srijedom nas možete vidjeti na max tv-u, poker after mraka i slične pizdarije...
ne voli se exponirati, pa često igra sa kapuljačom na glavi i dere sisatu dalmatinku....
pozzz
3.Reka san da cu dat username al ne nakon prvog dana,svakoj pici i pod kojin uvjetima,niste napisali ni jedno slovo vezano za temu a jahali bi na mojin statsima,sve po zaslugama ide,nema mukte više ni rizle žicat a kamoli šta drugo
Zasto onda ocekujes da tebi netko pomogne?
Mkontinent napisao:3.Reka san da cu dat username al ne nakon prvog dana,svakoj pici i pod kojin uvjetima,niste napisali ni jedno slovo vezano za temu a jahali bi na mojin statsima,sve po zaslugama ide,nema mukte više ni rizle žicat a kamoli šta drugo
Zasto onda ocekujes da tebi netko pomogne?
+1
šta +1 +5 +10 +1000000 to je jedino šta švrljate bezveze
pregledao sam sinoc vecinu foruma,ni nemože nitko pisat na moju temu jer 99% foruma grinda nl5-10-25 trebali ste tako odma rec i nikom ništa a ovako iz neznanja svoga pravite frku i svaljujete na novog da je u kurcu,uh kako tipicno
i sad ja postam svoje grafove i username za što i koga?
kad prevladate svoje uskogrudne interese možda i bude što od vas ovako ispada da je vecina ovde u najblažoj verziji izražavanja jadna.
Nemam potrebe više ovde pisati jer nemam zašto,sinoc sam još i mislio napisati jedan dobar clanak,postat pokoji graf sa nl100 al ni to nažalost niste zaslužili.
Nije mi toliko žao što ste loši u pokeru nego ste ispali jako loši ko ljudi a to je žalosno.
Reka bi mi ujac kad izađe na rivu dikod izreku:JADNO MORE KO TE SERE!
Ako je ovo najveci i najbolji poker forum u Hrvatskoj onda se ova izreka odnosi na cilu poker scenu
Adio!
steta jer bas sam mislio bacit drkicu na tvoj graf
ni to nažalost niste zaslužili.
Aha. Moramo zaslužit?
Nemam potrebe više ovde pisati jer nemam zašto,sinoc sam još i mislio napisati jedan dobar clanak,postat pokoji graf sa nl100 al ni to nažalost niste zaslužili.
ovo je tako epic
Jos malo truda i bit ces u top5 trollova ikad na forumu.. so keep up the good work man
bok fishboon
fishy je iz vodica ? ^^
Ovo više nema smisla. Mkontinent ban, tema locked!
PS: i nemoj dolazit na forum pisat kak je bezveze jer se ovako djele banovi. I sam si već po nekoliko puta rekao da je forum za kitu i da nećeš više dolazit.