Re: Mkontinent nema dalje života u svemiru
hmmmm SN!
1fishboon
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Predstavite se » Mkontinent nema dalje života u svemiru
zasto ak vec mislite da je troll pitate username kad je ocito da nece dat. dajte mu uvjet da screenshota hem/grafove/summary po igrama, neki kurac, al da se vidi na dnu datum iz windowsa a nek zacrni username i bok. ak to nece napravit ban i gg
napali ste čovjeka, a možda vam je samo htio neku magnetsku dekicu ponudit
![]()
neces postat nick,to jos nekako mogu progutat,al da neces postat neki SS ili graf ili statse to je debilno i nekuzim kak onda ocekujes da ti ljudi pomognu...
ak je neko tu onda ego triper to si onda ti prijatelju...
Zadnji popravljao Mich_Bjukenon (26-01-2012 08:34:55)
1.Ja san fetivi splicanin za razliku od 60% vlaja i ercegovaca u Splitu šta me uću inace kako govorit(neman ništa protiv njih) samo nek mi ne pametuju šta znaci bit splitski fetivi tovar i blitvar jer ja to sve jesan sa ponoson!
2.Rega san se,prestavija i otvorija pitanje,od foruma nisan dobija ništa osim budalaština,na temu ovde izgleda niko nema ništa za rec
3.Reka san da cu dat username al ne nakon prvog dana,svakoj pici i pod kojin uvjetima,niste napisali ni jedno slovo vezano za temu a jahali bi na mojin statsima,sve po zaslugama ide,nema mukte više ni rizle žicat a kamoli šta drugo
4.Razočaran san totalno forumon,kakve reklame po netu a kad zagrebeš nula bodova,mehhh
ma lik je ok, 100% HS player
skupa igramo nl1000 +
srijedom nas možete vidjeti na max tv-u, poker after mraka i slične pizdarije...
ne voli se exponirati, pa često igra sa kapuljačom na glavi i dere sisatu dalmatinku....
pozzz
3.Reka san da cu dat username al ne nakon prvog dana,svakoj pici i pod kojin uvjetima,niste napisali ni jedno slovo vezano za temu a jahali bi na mojin statsima,sve po zaslugama ide,nema mukte više ni rizle žicat a kamoli šta drugo
Zasto onda ocekujes da tebi netko pomogne?
Mkontinent napisao:3.Reka san da cu dat username al ne nakon prvog dana,svakoj pici i pod kojin uvjetima,niste napisali ni jedno slovo vezano za temu a jahali bi na mojin statsima,sve po zaslugama ide,nema mukte više ni rizle žicat a kamoli šta drugo
Zasto onda ocekujes da tebi netko pomogne?
+1
šta +1 +5 +10 +1000000 to je jedino šta švrljate bezveze
pregledao sam sinoc vecinu foruma,ni nemože nitko pisat na moju temu jer 99% foruma grinda nl5-10-25 trebali ste tako odma rec i nikom ništa a ovako iz neznanja svoga pravite frku i svaljujete na novog da je u kurcu,uh kako tipicno
i sad ja postam svoje grafove i username za što i koga?
kad prevladate svoje uskogrudne interese možda i bude što od vas ovako ispada da je vecina ovde u najblažoj verziji izražavanja jadna.
Nemam potrebe više ovde pisati jer nemam zašto,sinoc sam još i mislio napisati jedan dobar clanak,postat pokoji graf sa nl100 al ni to nažalost niste zaslužili.
Nije mi toliko žao što ste loši u pokeru nego ste ispali jako loši ko ljudi a to je žalosno.
Reka bi mi ujac kad izađe na rivu dikod izreku:JADNO MORE KO TE SERE!
Ako je ovo najveci i najbolji poker forum u Hrvatskoj onda se ova izreka odnosi na cilu poker scenu
Adio!
steta jer bas sam mislio bacit drkicu na tvoj graf ![]()
ni to nažalost niste zaslužili.
Aha. Moramo zaslužit?
Nemam potrebe više ovde pisati jer nemam zašto,sinoc sam još i mislio napisati jedan dobar clanak,postat pokoji graf sa nl100 al ni to nažalost niste zaslužili.
ovo je tako epic
Jos malo truda i bit ces u top5 trollova ikad na forumu.. so keep up the good work man
bok fishboon
fishy je iz vodica ? ^^
Ovo više nema smisla. Mkontinent ban, tema locked!
PS: i nemoj dolazit na forum pisat kak je bezveze jer se ovako djele banovi. I sam si već po nekoliko puta rekao da je forum za kitu i da nećeš više dolazit.