martingale666 napisao:lol imas zanimljivu demagogiju
imam
martingale666 napisao:dakle tvrdis eu je sranje i nista ne valja
ne tvrdim, to nigdje nisam napisao. rekoh da hr nema sto trazit u eu (dok eu ima itekako sto trazit od hr).
martingale666 napisao:neces komentirati zasto, samo kazes da ljudi koji kazu da nije su na nivou onih u Sj. Koreji
susjedova trava je uvijek zelenija pa eto zelenija je u eu nego kod nas.
evo samo neki od razloga zasto sam protiv: otici ce mladi (koji bi ionako otisli al w/e) i na njihovo mjesto uskocit hrpa rumunja i bugara. opet ce u hr ostat 350k ili koliko vec nezaposlenih (ali sto to mene briga jer igram poker, jel?). mladi sposobni hrvati ce radit diljem eu, a gorenavedeni ce grindat poslove u hr jer im je hr raj u usporedbi s onim sto imaju doma. sto se promjenilo sa ulaskom u eu?
nadalje, zasto bi neki hrvat trebao placat grcki il ciji vec dug? pa naravno, jer smo svi jedna velika obitelj!! yay, drkajmo si kurac od veselja kao brat bratu! oh wait...
treba li poljoprivredna zemljista spominjat? sad ce se zakon primijenit, a zemljiste se daje u dugorocnu koncesiju za koju ce se seljaku iz eu isplatit ponudit vecu cijenu (kojoj hr seljak nece moc parirat) te ce na zemljistu iskoristavat poljoprivredne strojeve koje je kupio pod uvjetima bitno povoljnijim nego neki seljak lijepe nase. zelimo slobodno trziste? dobit cemo ga, ofc. ali na njemu egzistiraju najjaci odnosno oni sa vise love = pobjednici. (istina, ne mogu stranci kupovat zemljiste do 2020 s mogucnoscu produljenja na jos 3 godine ali hr ionako nema opciju za (mirnim) izlaskom iz eu jednom kad udje). opet, pricam o privatnom zemljistu i sumama koji su cca 90% no hrvat ce rado prodat da moze vozit novi vw gti, zasto ulozit u nesto pametno..
mislim wtf, mogu ovako vjecno pisat al nemam volje jer nisam budala. imas gugl pa trazi sam razloge i onda odvagni. nisam ni tebe nigdje vidio da pises o nekim brutalnim prednostima eu (sick, wow, moc cemo mirno prelazit granicu! big deal...) niti te trazim.
ne bi me cudilo da se dogodi s vremenom ono sto se dogodilo palestincima. zidovi mirno kupovali zemlju, obilno placali dok ovi nisu ostali bez vlastite drzave. sad se zale ofc. nekako smo i mi na dobrom putu.
martingale666 napisao:i onda nastavljas neku demagogiju i davanju guzicu i brisanju guzice koja je prilicno nerazumljiva
ne iznenadjuje me.
martingale666 napisao:sto se tice ove usporedbe za adjusting, ne vidim kako je uopce bitna ili relevantna osim ako samo zelis pokazati svoje siroko znanje pokera
jos manje me ovo iznenadjuje.
edit: http://danas.net.hr/svijet/page/2012/01/11/0820006.html eheheh
Zadnji popravljao 4ladX (13-01-2012 22:41:54)