Tema: Wounded Hope Project
Vec me neki i znaju s foruma. Poceo sam s SNG TURBO 9 MAN 6.5$ na Pokerstarsu davno i to sam beatao, ali jednostavno nemogu to igrat jer sto zbog variance i glupog pushanja, calanja a i ostali momci na toj igri nisu vise toliko losi (losi su ali ne toliko kao recimo oni na BWIn) pa ako bi igrao bi igrao na BWIn ali, pokupovao sam svasta za Pokerstars (tableninja, notecaddy etc etc) Pa da to iskoristim. A i zanima me igranje pravog pokera kao sto to neki kazu...
Istina vratio sam se na SNG nedavno samo da bi potvrdio da to nece ici, pa sam probao 27 Man slow turnir ali jednostavno 2 sata igranja nema smisla, a nemogu igrati vise od 12 stolova od jednom pa mislim da se ne isplati, mozda se isplati ali nemam zivce za to... a na kraju se opet svodi na Push Fold mada su ovdje jako losi Push fold igraci...
Igrao sam 2NL, po tome me vecina vas i zna s ovog foruma, moji postovi koji su neke nasmijali, neke razivcirali... Odustao sam... tilt me pojeo.
Eto i ovo je moj zadnji pokusaj igranja pokera. Igram vec mozda 3+ godine online i nikud nikam... vrtims e u krug. Najvise sam imao uspjeha s SSS strategijom, ali pokerstars ju je ukinuo, od onda sam konstantno u trendu da gubim...
Eto pa sam odlucio da igram 10NL. 45 Minuta, 15 Minuta pauza, 2 ili 3 puta na dan. I to poslije 18h.
4 Stola
Nakon 45min imat cu review od 10 minuta.
45 Minuta jer nakon 45 pocnem tiltal
Poslije 18H, mislim da prije 18h nema dovoljno igraca koje ja mogu pobjediti.
Knjige necu citat, osim one baduga, baluga kak se zove vec koju ste mi vi preporucili jos dok sam igrao 2NL.
Procitao sam dovoljno knjiga i pregledao videa i o cash i SNG i MTT i opcenito o pokeru, pa mislim da mi se neisplati vise ulagat vremena u citanje. Moram pocet igrat.
Eto... nadam se da ce bar neki dat podrsku jer ako ovo ne uspije necu uploadat moj racun i odustat cu od pokera... (igrat cu za gust samo freerolove)
Pisat cu updejt svakih 7 dana ili tak nekako s grafom. Eto ako vam je dosadno mozete se ovdje kladiti kako dugo cu opstat s 50BI na 10NL 6 max.
Ciao