croman19 napisao:boboman napisao:croman19 napisao:Ne slazem se.
Slagao se ti ili ne, cinjenica je da u civiliziranom svijetu je srednja skola obavezna, kao sto ce i u Hrvatskoj uskoro biti. Pitaj se zasto.
I prije neg udjes u prepirku samnom, ja sam jedan od onih koji ce prvi reci da akademsko obrazovanje nije nikakav uvjet za uspjeh ili mjerilo necije inteligencije, ali ako si zelis dobro onda ces rijesiti srednju i eventualno fakultet.
Koji je dobar razlog za ici u skolu?
Obrazovati se i imati bolje mogucnosti za naci posao odnosno za zaradivati novac.Znaci glavni pametni razlog je novac.
Ja sam sebi nasao drugaciji nacin za zaraditi novac(po mom misljenju bolji) i onda sam prekinuo skolu.
A to ako vi mislite da je netko glup i zaostao ako nema srednje skole ok,ja ne mislim.
Inteligentan jesam,pametan jesam,znam 3 jezika pricati perfektno a ako ne znam sve cinjenice o prvom i drugom svjetskom ratu jebiga.
Nisi procitao sto sam napisao
Reko sam da sam ja u taboru kao i ti te smatram da akademsko obrazovanje nije mjerilo nicega. Ali postati ces bolja osoba ako si u kontaktu s ljudima, makar i u sredini kao sto je srednja skola, da ne govorim o eventualnom fakultetu. Ulaganje u znanje je ulaganje u sebe.
Kroz 10 godina ces se naci u non-poker drustvu i biti ce ti cudno pricati o temama koje nisu vezane uz poker i slicno. Sasvim sam siguran da ces se dobro snaci jer djelujes kao inteligentan decko, ali uvijek ce ti faliti ta socijalno-akademska komponenta. Zapamti, svaka prica ima dvije medalje, pa tako i ova tvoja. Kao i sve slicne, ukoliko takve postoje.
Pravi šubara lovac voli lov, žene i novac.
Roba, moderator ti je sramota.