Tema: Mandza WSOP ME
Mandza je trenutno short stack ali je jos ziv.
Taman kada sam poceo pisat post imao je 60ak BB ali sada vidim da je izgubio 60% stacka od prije par min.
Ako netko ima svjezih informacija, javljajte.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Mandza je trenutno short stack ali je jos ziv.
Taman kada sam poceo pisat post imao je 60ak BB ali sada vidim da je izgubio 60% stacka od prije par min.
Ako netko ima svjezih informacija, javljajte.
Day 4 je zavrsio prije par min.
mandzin unoffical stack je 300k, ostalo je jos 239 ljudi koji ulaze u Day 5 na blindovima 8/16k ante 2k
Sretno dalje.
mandža na feature table-u, bio je pao na 500k, pa se digao nazad na 1M, i sad je na 1.5M prema trenutnim info koji stoje na netu, nalazi se na 54. mjestu od 117 ljudi.
Featured Table Counts
Jonathan Jaffe 3,886,000
Annette Obrestad 1,863,000
Sergio Castelluccio 1,717,000
JC Tran 1,708,000
Goran Mandic 1,500,000
Oliver Price 1,207,000
Michiel Brummelhuis 972,000
Rep Porter 872,000
Eli Heath 817,000
fajnl ko na kavu....
mandza out 89 mjesto, 71K $. naletio s 99 na JJ. GG sir.
e stvarno svaka čast.... jebena forma, bravo mandža!
ps. 70k$ je bezveze, mene zanima oće li norman chad išta komentirati za hrvatskog predstavnika
e stvarno svaka čast.... jebena forma, bravo mandža!
ps. 70k$ je bezveze, mene zanima oće li norman chad išta komentirati za hrvatskog predstavnika
da fakat
First look Mandže na feature tableu. Pojavlje se kratko od 41:30
Sutra ide nova epizoda pa ćemo valjda vidjeti nešto akcije i čuti pokoji Normanov komentar
https://www.youtube.com/watch?v=cpA4A0UVzKQ
btw cool sunglasses
edit: nije mi uspio upload videa
Zadnji popravljao pestilence17 (23-09-2013 16:41:33)
vidjeh prošle srijede, baš sam se pitao oće li netko komentirat na forumu kako je lijepo vidjeti hrvatsku zastavu!
usput budi rečeno, ne mogu vjerovati da su pogodili zastavu. s obzirom na dosadašnja iskustva s našim igračima, ne bi me čudilo da je uz "MANDIC" stajala njemačka ili mađarska zastava...
vidjeh prošle srijede, baš sam se pitao oće li netko komentirat na forumu kako je lijepo vidjeti hrvatsku zastavu!
usput budi rečeno, ne mogu vjerovati da su pogodili zastavu. s obzirom na dosadašnja iskustva s našim igračima, ne bi me čudilo da je uz "MANDIC" stajala njemačka ili mađarska zastava...
Da bas lijepo, hrvatska zastava prvi put na WSOP ME coverage-u (bar mislim), svaka čast Mandži na tome.
ili zastavu costa rice, kao sto su starsi na jednom FT-u sunday milliona stavili ali onda ispravili nakon emaila nekog s foruma
na pola sam nove epizode, ne mogu vjerovati da norman još nije komentirao mandžine naočale
@stu di gledas to?
@stu di gledas to?
imas na youtubu sve...
da, ima vjerojatno na više mjesta, ja gledam na kanalu "ThePokerAces". nove epizode izlaze utorkom navečer na espn-u, a na ovom kanalu se pojave u srijedu navečer. s tim da obično budu dvije epizode po 40-45 min, a zadnji tjedan su spojili dvije epizode u jednu, koja ukupno traje samo 70 min..
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora