Re: Ongame cashout
Ja zatrazio pocetkom 8-og mjeseca i jos cekam, neki dan im posalo majl i ono valjda standardan odg da ce pozurit isplatu
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Ja zatrazio pocetkom 8-og mjeseca i jos cekam, neki dan im posalo majl i ono valjda standardan odg da ce pozurit isplatu
Evo od 24. 6 još ništa, poslao već 5 mailova na goalwin support u vezi iste isplate,(juvijek isto odgovore).
kontaktirao sam lisa@pokerpro.cc ne bi li požurio isplatu... Prvi odgovor na mail koji sam slao 19. 7 sam dobio nakon tjedan dana, s isprikama da je bila na godišnjem, ima 9 dana sam opet poslao mail na ]lisa@pokerpro.cc i nisam dobio nikakav odgovor. Da li je moguće da na osnovu prvog maila kojeg sam poslao lisi u kojem spominjem svoje ime, nick, datume isplata, iznose isplata i to da koristim visa electron tekući lisa scamma?
Čisto me zanima, ne optužujem lisu.
Nije scam. Lisa radi za PokerPro.
Možda nije dobila mail.. Pitat ću je.
Problem je što smo bili u kontaktu s likom iz goalwina koji je mogao požuriti isplate, a sad ni on ne odgovara na mailove. Zato smo i maknuli Goalwin iz ponude. Neznamo što se događa s Goalwinom i samo se možemo nadati da je sve ok i da će svi biti isplačeni.
Vidim da se puno ljudi žali na isplate po kladioničkim sajtovima... Ima i na 2+2 tema: http://forumserver.twoplustwo.com/29/ne
e-1382848/
Thanks roba na odgovoru, postao sam dosta sumnjičav jer ovoliko čekam i već sam lagano otpisao tu lovu!
Napokon sjelo nakon 5 mjeseci čekanja!
Najs
Sjeo i meni cashout dns
Koliki su bili ti iznosi i sta su vam rekli na kraju zbog cega je toliko dugo trebalo?Ako ne zelite rec ovdje moze u pm
Bogami, kad ljudi vide koje su zajebancije sa svim tim stranicama, na kraju ce ostati samo stars.
Koliki su bili ti iznosi i sta su vam rekli na kraju zbog cega je toliko dugo trebalo?Ako ne zelite rec ovdje moze u pm
Nista nisu rekli, mislim support je slao stalno automatske poruke, cak i na dan kad mi je sjela lova su mi bili nes odg sto sam vec bio dobio. A kad su mi isplatili sam dobio poruku sa nekog drugog maila da me obavijestavaju da mi je sjela lova.. 300 $
Bogami, kad ljudi vide koje su zajebancije sa svim tim stranicama, na kraju ce ostati samo stars.
A i ne svidja mi se kojim putem oni idu sto i razumijem jer imaju monopol i bas ih briga. Nije mi jasno da nitko nije u stanju napravit neku konkurentsku sobu s kolko tolko ok softwareom, rake ko i ostali i kolko tolko sredjenim problemima koji imaju ostali (anti bot, anti skripte, anti ratholingm, neki hu format, nagradjivanje za igrace koji startaju stolove...)
Imam nade u Seals with Clubs jedino, za one koji neznaju to je bitcoin poker client https://sealswithclubs.eu/
To je zato kaj ove manje stranice pokopavaju same sebe.
Npr. kad su se party i bwin spojili, ja sam mislio da će konačno biti jedna stranica koja će biti konkurentna starsu, i onda oni naprave nekoliko stvari s kojima su se pokopali:
- ono da bolji regovi ne vide stolove s lošijim igračima
- zabranili registracije s nekih zemalja (uključujući hrvatsku)
- na cashout stavili fee
Izgleda ko da ne ni ne trude biti konkurentni starsu. Nego im je cilj kako čim više love uzeti trenutnim igračima.
tocno to, ja probo mlo igrat na partyu i uzmu mi neke pare jer nisam bio aktivan dugo vremena, neka sica , možda su i vratili poslje, ali uglavnom kad sam prvi put povuko neki manji iznos da stavim na starse za mtt vidim da imaju fee
sječam se da sam popizdil skroz i od onda ne gledam taj sajt više, još poslje dok sam čul za tu segregaciju ili kak se vec kaže, ma idioti, to moraš bit retard fakat , a mislim da su imali dobre šanse da naprave nekaj.... šteta
možda im je ceo ili neko na jačim pozicijam satrsov igrač
prijava odnosno registracija za objavu odgovora