rzei napisao:Pogledo sam 6 igrača na kojima imam najviše handova na nl5k+. Mislim da svi spadaju u top 10-20 najboljih na svijetu. Nijednom nisu foldali 22-44, AXs pf(BU i SB, na ostalim pozicijama nemam dovoljan sample). AA svi igraju mixed pa valjda misle da je ev oba playa blizu. S tim da se ne vole baš predat u 3b potovima pa će call s AA ili flopani set na tim limitima bit profitabilniji nego na nl100. npr. forhayley(70k handova) koji je najluđi ima u 3b potu cb 72, x/f 23, ni ostali nisu puno normalniji
Nitko ovdje nije top 10-20 u svijetu pa ne moze ni igrati tako. Probaj kopirati Sulskyeve rangeve preflop.
BTW kako mozes znati da ni jednom nisu foldali? Ako imas datamajnane handove, vidis samo handove koje su pokazali na showdownu, ne vidis sto su foldali preflop.
Ovo za AA sto kazes ima smisla, isto mi kaze i moj database. Sto se EVa tice vjerojatno je blizu, ali ako ih imamo u calling rangeu villain ce uvijek morati brinuti o tome postflop i ojacat ce nam cijeli range. Protiv villaina koji su agresivni postflop a imaju visok fold na 4b (a tu spada tona regulara) call je logican.
A2s bi se trebao moci igrat profitabilno protiv 11-12%+ 3b rangea makar ga osobno radije imam u 4b rangeu. Small pp koga god pitam (NL50-NL1000) kazu da ne callaju bez jako dobrog razloga. No nije bitno, mozda je profitabilno, mozda nije, mozda nekom je, mozda nekom nije, mozda protiv nekog je, mozda protiv nekog nije. Nebi ni raspravljali o takvim sitnicama da netko nije prekoracio granice pristojnog ponasanja i da nije dao prazne kvazi argumente pa razvlacimo ovo bezveze.
Anyway, EOD, OP je dobio odgovor i zadovoljan je.
Zadnji popravljao gmiko (19-06-2015 05:00:02)