Tema: Veće isplate-iskustva
Ovako ljudi, planiram izvadit veću svota na skrill, te zatim prebaciti na visa karticu, tipa 40k eura, da li ima tko iskustva s tim?
Uvijek do sada sam vadio tipa 3-4k mjesečno i nije bilo problema, znao sam ih prebaciti sa skrilla na visu i banka se uopće nije javljala, nekako mi osjećaj govori da kad sjedne veća svota da bi moglo biti svega..
Ne bi htio scenu iz nekog krimi filma, tipa ujutro me bude nakon sessiona, silazim dolje policija upada, odakle pare dečko
Mislim banki će pisati da je novce poslao skrill, ali znam kako su tulavi ovi koji rade, oni nemaju pojma niti što je skrill, niti išta o takvim stvarima.
Koliko sam pričao sam prijateljima, banka nema ovlasti da vidi točno porijeklo novca, stoga ne mogu znati da je s online pokera. Ali opet, ne bi htio još da mi neku kaznu opiče, poznavajući ovu državu ne bi me čudilo, političari mogu krasti svoj narod u milijunima eura, oni slobodno izađu nakon "sudskog procesa", ali vjerojatno ljude poput nas pokeraša bi na robiju.
Stoga me zanimaju iskustva ljudi? Da li bi moglo biti problema, i otvoren sam za prijedloge, mislim znao sam u casinu preko skrill kartice dići tipa 10k kuna, ali ne znam koliko je limit tamo. I opet nebi htio izvadit novce sa skrilla u casinu, kako ću objasnit porijeklo novca(tipa kupujem stan, porezna bi mi mogla uletit).
Nekako imam osjećaj da će biti problema da ga j...