Tema: Sve vezano uz poker
Pogledao sam Simple Volume System od Elliot Roe. Priča se o pristupu pokeru u 3 teme.
Preparation (preflop rutina, poker okruženje , ciljevi, planiranje, zdravlje) - priprema pred session
Perfomance. (vježbanje focusa, meditacija, vizualizacija, prehrana) - sve za duži i kvalitetniji session
Refuel. (postflop rutina, spavanje, nošenje sa stresom i ostalim emocijama poslije sessiona)
Osjećam da je ovo jako bitno u današnje vrijeme, svaki edge je bitan, praktički je zaključak da se treba pristupat kao da ste profi sportaš sa čime se i slažem te predlažem da pokušamo svi popravit ovaj dio prenoseći vlastita iskustva.
Zanima me kako vi ostali pristupate ovim fazama? Svakako se ovo više odnosi na one koji igraju puno sati/pro igrači.
Imate li dnevne/tjedne/mjesečne rasporede i cljeve? Gdje ih pišete? Google calendar? Pridržavate li se toga?
Nosi li netko one naočale za računala? Osjeća li da pomažu?
Ima li netko posebnu poker prehranu? Pokrenuo sam onaj filter da mi izbaci po satima zaradu i vidio da u 9-10h i 14-15h imam najgoru zaradu, to su vremena kad doručkujem/ručam. Mali je sample pa ne znam jel relevantno, ali činjenica je da mi se spava poslije određenih vrsta jela. Jel netko išao dublje u to?
Kako spavate? Elliot preporuča odlazak na spavanje/buđenje u isto vrijeme zbog bioritma. U mom se slučaju to pokazalo također najbolje.
Preflop rutine? Meditacija? Postflop? Ne radim ništa od toga, ujutro se budim i upalim, kad završim nakon stanke revieawam handova koliko imam volje taj dan. Pretpostavljam da su ovakve stvari nužne na većim limitima.
Hvala svima na odgovorima