Tema: Povratak za stolove
Pozdrav ljudi,
Evo nisam bio na ovom forumu niti ništa postao već jako dugo vremena. Vrlo rano sam se registirao ovdje, negdje 2009. godine. Tada sam i otprilike počeo i igrati onlajn poker. Nikad nisam bio nešto naročito uspješan, osim u jednom kratkom periodu kada sam počeo malo više učiti i čitati - primarno Verneera i njegov Climbing Mt. Micro. Tada sam čak dogurao do NL 50 i igrao tamo neko kratko vrijeme, no tada spletom nesretnih okolnosti sam ušao u malo duži tilt i skoro sve popušio - naime, komp mi je spržio grom , pa sam se na neko vrijeme prebacio na laptop, promjena okoline mi očito nije godila i od onda sam konstantno bio u downswingu. Uglavnom od toga se kasnije oporavio nisam, te sam s vremenom sve manje i manje igrao poker, a zadnje tri godine gotovo ništa.
Potaknut praznom formom svojih džepova odlučio sam ponovno okušati sreću u pokeru. Prije par dana mi je na stolnom kompu riknuo hard disk, pa trenutno čekam da mi dostave novi da ga instaliram i osposobim za za nove pohode na poker stolove. Ovu situaciju sam odlučio iskoristiti kao priliku za novi početak. Od najnižih limita prema gore. Plan mi je uplatiti $50 na FT ili Pokerstars te početi igrati, najvjerojatnije rush stolove na NL2. No, svoj neki povratak ne mislim toliko bazirati na igri koliko na ponovnom učenju. Evo, opet sam počeo čitati Verneera, probati ću si nabaviti i njegove video (koje sam imao na kompu, ali s hardom su otišli i oni), te uz tu podlogu nadam se da ću biti uspješniji nego ranije.
E sad, budući da sam bio potpuno aut zadnjih par godina nemam pojma što se događa u poker svijetu. Pa ako biste mi mogli odgovoriti na par pitanja bio bi jako zahvalan. Znači, jel se još većinom igra na FT i Pokerstarsu, ili su neke druge platforme preuzele primat? Jesu li amerikanci vraćeni onlajn? Može li mi netko poslati link za skidanje crackiranog Holdem Menagera (ako se on uopće više koristi ) i onog programa koji automatski stavlja uloge, zaboravio sam kako se zove Je li Verneer uopće više relevantan ili bi preporučili čitanje nečeg drugoga? Koliko se igra promijenila? Što je s hrv zakonima, ima li kakvih problema pri povlačenju novca?
Uglavnom slijedećih par dana neću definitivno igrati dok mi se dođe novi hard. To vrijeme ću iskoristiti za ponovno upoznavanje s literaturom i ponovnim upoznavanjem igre
Eto, nadam se da ću redovito postati objave ovdje i da ćemo imati kvalitetne rasprave