Tema: Spin&Go - sky is the limit :)
Poz drustvo, odlucio sam se da otvorim jedan ajmo reci blog (jer nece biti nikakav projekat niti challenge nego cisto da se nesto prati i da ljudi vide da spin&go moze biti zanimljiv format, u svakom smislu te rijeci
). Na ovome forumu sam vjerovatno nepoznanica jer nisam toliko aktivan sto se tice pisanja ali redovno citam sto se ima procitati.
Spin&Go's sam poceo igrati od 7-og mjeseca i od tada sam u stable-u od vjerovatno i najboljeg spin&go igraca a to je bighusla. Ovo je jedan skroman stable sa oko 40 igraca od kojih imamo par high stakes igraca (100$) dok su ostali mid stakes (15$ i 30$). Materijale, videe i strategije je iskljucivo pravio bighusla i ti materijali se ne mogu share nikako jer ima nekakav copyright i cim upalis video npr. ugasi ti i skype i sve programe za rekordanje, slikanje itd ..
Mogu se pohvaliti da sam profitabilan igrac i da za sada sve ide odlicno. Nedavno sam imao shot na 30$ lvlu ali me varijanca i nije bas posluzila pa sam se vratio na 15$ dok ne izadjem iz MU.
Da napomenem da narednu sedmicu-dvije necu puno igrati zbog ispita na faksu ali mart cu definitivno ici na volumen od 4-5k game-ova.
Inace zadnja 3 mjeseca mi je volumen uzasan, 1k prosjek ali bice bolje ![]()
Vjerujem da imate dosta pitanja sto se tice ovoga formata pa ne ustrucavajte se pitati ja cu nastojati odgovoriti sve ![]()
Sljedeci grafovi su na 15$ limitu
Novembar - Solidan run, premalen volumen
Decembar - Malo los cev ali dobar roi, imao veliki breakeven stretch nekih 10k ruku kao sto se vidi ali nije lose
Januar so far
- Losa strana spinova ali sta je tu je, mora se nekad i lose runnati, cEV je super sa obzirom koliko lose runnam.
Zadnji popravljao nokeee (25-01-2017 00:57:07)