Tema: Spin&Go - sky is the limit :)
Poz drustvo, odlucio sam se da otvorim jedan ajmo reci blog (jer nece biti nikakav projekat niti challenge nego cisto da se nesto prati i da ljudi vide da spin&go moze biti zanimljiv format, u svakom smislu te rijeci ). Na ovome forumu sam vjerovatno nepoznanica jer nisam toliko aktivan sto se tice pisanja ali redovno citam sto se ima procitati.
Spin&Go's sam poceo igrati od 7-og mjeseca i od tada sam u stable-u od vjerovatno i najboljeg spin&go igraca a to je bighusla. Ovo je jedan skroman stable sa oko 40 igraca od kojih imamo par high stakes igraca (100$) dok su ostali mid stakes (15$ i 30$). Materijale, videe i strategije je iskljucivo pravio bighusla i ti materijali se ne mogu share nikako jer ima nekakav copyright i cim upalis video npr. ugasi ti i skype i sve programe za rekordanje, slikanje itd ..
Mogu se pohvaliti da sam profitabilan igrac i da za sada sve ide odlicno. Nedavno sam imao shot na 30$ lvlu ali me varijanca i nije bas posluzila pa sam se vratio na 15$ dok ne izadjem iz MU.
Da napomenem da narednu sedmicu-dvije necu puno igrati zbog ispita na faksu ali mart cu definitivno ici na volumen od 4-5k game-ova.
Inace zadnja 3 mjeseca mi je volumen uzasan, 1k prosjek ali bice bolje
Vjerujem da imate dosta pitanja sto se tice ovoga formata pa ne ustrucavajte se pitati ja cu nastojati odgovoriti sve
Sljedeci grafovi su na 15$ limitu
Novembar - Solidan run, premalen volumen
Decembar - Malo los cev ali dobar roi, imao veliki breakeven stretch nekih 10k ruku kao sto se vidi ali nije lose
Januar so far - Losa strana spinova ali sta je tu je, mora se nekad i lose runnati, cEV je super sa obzirom koliko lose runnam.
Zadnji popravljao nokeee (25-01-2017 00:57:07)