A što da kažem dečki.
Kad streamam MTT, to radim isključivo radi vas, jer ja tu ne pokazujem svoj program(koji je namijenjen samo za cash), nego igram s nekim prastartim HUD-om na HM2, dakle tu nema nikakve koristi osim toga da se zabavimo, i ostvarimo nekakvo "learning experience", te uz to zaradimo, i vi i ja, dakle, dajem 15% svojih winingsa vama, i ne javi se niti 5 ljudi, totalno demotivirajuće, pa rekao bi čak i ponižavajuće.
Ovo je moj graf samo MTT-a na PS-u, igram ih eto nešto više od godine dana.(i runao sam toliko katastrofalno loše, da je to prebolesno, također ste imali prilike i svjedočiti tome, a i magicorange(s foruma) je igrao dosta puta samnom u ovih godinu dana, i itekako se uvjerio u to, usudio bih se reći da bi imao duplo bolje(pa i više) rezultate sa normalnim runom.
I mi ovdje ne možemo skupiti tipa 20 ljudi koji su zainteresirani sudjelovati u streamu, ma ne samo to, mi ne možemo naći niti 5 onih koji sudjeluju u mojim winningsima. Mislim čemu onda da uopće to streamam, stvarno ne vidim nikakvog smisla.
Kad je god bila dobra ekipa na streamu, davao sam sve od sebe da dam nazad, da objasnim svaki dio svog razmišljanja, jbg bilo što ako radiš, ili radi maksimalno ili nemoj. Općenito, MTT sam stremao isključivo zbog dečki iz hrvatske i ovog foruma, uz to, to sam radio doslovno besplatno(jer ja ovdje vodim blog dobrovoljno, nisam u nikakvom dealu s Zigom ili poker pro-om).
Vidjet ću što dalje.. vjerojatno ću se koncentirati na poneki stream casha tek toliko da ljudi vide program u akciji.
Zadnji popravljao MelloB (29-03-2022 03:26:32)