Di ste ljudi, evo prvi dan SCOOP-a dobio 100 bad bitova, krenulo je očekivano
Imam par novosti, pa ajmo po redu,
Sutra krećemo u 20h, pa Vas pozivam u što većem broju, ajmo konačno osvojit neki turnir skupa, dat ću sve od sebe, budite uz mene.
Sljedeće, pravimo Discord kanal, te Vas sve pozivam da se priključite tamo, ime kanala će biti: BreakthroughH2N, tamo ćete moći davati ideje, raspravljati o svemu što vas zanima, i na taj način možemo i učiniti HUD boljim, također preko Discorda ću davati giveawaye, postotak od winningsa ljudima koji me prate i koji su uz mene, svi ste dobrodošli, i najviše očekujem od naših dečki, većina vas i ima već HUD, tako da će biti super ako budemo svi skupa tamo, većina Vas ima moj skype, ali na ovaj način možemo funkcionirati kao mala zajednica, jer na neki način to i jesmo, pošto svi vi koji ste kupili HUD, komunicirate samnom regularno, na ovaj način to možemo i podići na viši nivo.
Imam još jednu vijest, pokerpop.ru jedna od najačih stranica za prodaju i kreiranje HUD-ova je ušla u partnerstvo samnom, oni od sada promoviraju Breakthrough, a ja ću igrati s njihovim Venom HUD-om MTT, planirao sam raditi sam svoj MTT HUD, ali ovaj je stvarno dobar i većinu toga što sam htio on ima, tako da ne moram gubiti vrijeme, stvarno sam htio napraviti i svoj MTT HUD, ali to bi trajalo dugo, imao sam nacrt u glavi, a kako su oni već mjesec dana dogovarali uvjete samnom koje sam ja odbijao, pa sam ponudio ono što sam mislio da nema teorije da prihvate, da bi na kraju prihvatili.
Nebi nikad stavio svoje ime u nešto u što ne vjerujem, riječ je o Venom MTT packu, i nema priče, HUD je odličan, kompleksan, detaljan, i ima sve što treba.
I to je to, želim zahvaliti Dini s poker pro foruma koji je i moderator Discorda, moj fokus će uvijek biti na naše dečke, uvijek sam bio i bit ću na raspolaganju, prvo što ja želim je biti još puno bolji, najbolji, i dat ću sve od sebe u tome(i ovo me ne udaljava nego me približava i motivira da to napravim), na tom putu ste dobrodošli ići samnom, već sada znate ko sam i kakav sam, i evo tu sam, pa i vi budite tu!