Tema: Pokerstars interesantni handovi i flopovi
Igrao sma vec jako puno flopova i handova na pokerstarsu i interesantno mi je da svaki dan vidim situaciju AA na KK.
Pa kak je to moguce, kazu da dobijes AA su male sanse a kako je onda moguce da tak cesto dobiju ljudi u isto vrijeme KK i AA.
Dali vi mislite da je to prije nastelano, recimo neka cifra koliko puta da se dogodi ovo, mislim ne direktno protiv vas, nego na koliko handova da bude barem 1 situacija KK protiv AA, to je jako profitabilna situacija za pokerstars jer onda obicno se zavrsi all in pa oni uzmu rake...
Ajd jos na ovim malim stakeovima, stisne brzo rebuy dobijes cenera i ides dalje, a kak na big stakeovima, kad treba stisnuti pa da uleti milja? Kak se vi na high stakes borite protiv KK na AA( kad vi imate KK)
P.S. u Februaru sam s QQ u minusu... ( a nisam divljak koji ide all in s njima preflop)
P.S.S. na Bwin sam igrao SNG vecinom, i tamo sam vec onak prvo od sale predvidjao koja ce karta doci... necu rec da sam pogodio svaki put, ali sam imao dobru pogadjanost, recimo skoro 30% puta sam pogodio koja ce se karta otvoriti na turnu, pa na riveru, jer sam digrao na BWIN puno handova i valdja mi se vec mozak priviknuo na te takozvane randome... (al da pogodis koja ce se karta otvoriti na turnu ili flopu s 30% je interesantno (mada se nemoze iskoristiti jer 30% je smjesna cifra, i ponekad vise pozelim neku akrtu pa onda ne dodje...)
A da stvar bude jos interesantnija dok odemo all in preflop onda gotovo 50% pogadjam u mislima turn i river... jer dok vidim njegove karte tocno znam vec kombinacije akko ima poker engine slozen.... jadno, zato sam otisao od BWIN-a.
P.S.S.S. da ne mislite da bljezgam ja tu sad vracanje i tarot, ovo govorim iz iskustva, mozda sam iamos rece kod pogadjanja, ali me izzivciralo kada sam pogodio kartu koju je moj protivnik trebao..., a i procitao sam knjiu o poker enginu i kak to sve funkcionira prek neke led diode se taj random djeljenje dogadja pa nitko ziv nemoze predvidjet karte...
Ajd dajte vase misljenje, jeste vi zamjetili sto od tog buljenja u preko 2 000 handova na dan?