Re: Borba foruma PokerPro vs. Pokerica
Kao pvo čestitam pobjednicima...bili ste bolji ovaj put!!!
Quotao sam ove dvije poruke jer mislim da su ovakvi komentari od niveaformen totalno nepotrebni i bahati i pomalo uvredljivi! Da je itko drugi komentirao software, ne bih ništa rekao, ali mislim da nivea nije osoba u poziciji za komentiranje softwarea, barem ne na temelju iskustva sinoćnjeg turnira, a to i djuma potvrđuje u drugome quoteu...
Meni nije žao kada ispadnem od nekoga suludog natkupa ili više njih zaredom, a fala bogu, sve je to dio igre, i ja isto tako natkupim tu i tamo nekoga...ali kada gledam cijelu večer seriju dobivenih underdog all-in flopova, turnova i rivera...hmmm...Dosta ljudi također ima pritužbe na Unibetov software, a ja osobno mislim da to nije lako, tj. nije uopće potkupljiva stranica...ipak je to 3 ili 4. stranica u europi ako se ne varam...pa bi mi bilo iznimno čudno da se žele zajebavat zbog nekih 500-ak € i hrpe nadobudnih Hrvata...promisli malo...
sve u svemu druženje za stolom je ugodno, na chatu cijelo vrijeme neka zajebancija, igra dobra i baš mi je drago da su se sudarila ova dva foruma! Vidimo se večeras!!!
p.s. pozdrav Tilt89-u i sorry za onaj minraise tvoga 3beta...bilo mi je fora!!!
Cekaj, vi stvarno mislite da je nivea mislio ozbiljno ili je sve ovo level?
PS. i meni je bilo fora imat vpip 70, sve je ovo zajebancija, nemojte se odmah svadjat..